Türkiye'de Immense Büyüme Fırsat yararlanan

Ranjini Srinivasan hakkında

Ranjini Srinivasan fikirleri hayata geçirmeyi sever! O bir 2 dakikalık bir video hikayeden veya zorlayıcı makaleyi sonuna kadar, kolay anlaşılır ve ilgi çekici içeriği içine karmaşık konular dönüşümü o olabilir çok yönlü bir yazardır. Demystifying teknolojisi Ranjini'nin farklı geçmişlerden insanlarla tanışma ve öğrenme konusundaki ilgisini artırarak, ilgili içeriği farklı kitlelere uyarlama tutkusuna veriyor. Ranjini, Columbia Üniversitesi'nden Dijital Gazetecilik alanında yüksek lisans yapmıştır.

Fremont, California -. Mayıs 15, 2017 - Rahi Sistemleri İstanbul, Türkiye'de yeni ofisinin açılışını duyurmaktan heyecan olduğunu. 2016 yana Türkiye'de bilişim ve veri merkezleri pazarında büyük bir büyüme yaşandı. Rahi Sistemleri bu bölgelerde optimum iş operasyonları için yüksek kalitede BT çözümleri sunarak bunu daha da yükseltmek olacaktır.

Rahi Sistemleri Türkiye Ofisi stratejik ana teknoloji merkezinde bulunan ve havaalanına yakındır. Tumucin Yildrim Rahi Türkiye ve Sedat Arslan Sales Director küçük ama özel bir ekip, Satış Müdürü İstanbul ofisini çalışacaktır.

“Biz yeni ürün ve hizmetlerin, uluslararası deneyim ve bizim satıcılarla özel ortaklıkları ile BT pazarına yeni bir lezzet getirmek istiyorum” Timucin Yildrim, Satış Direktörü, Rahi Türkiye belirtti.

Rahi Sistemleri Türkiye'deki yeni varlığı ile Avrupa pazarına olan bağlılığını derinleştirdi. Rahi İrlanda, Almanya ve İngiltere ofisleri, Avrupa ve diğer uluslararası hedefler için veri merkezi çözümleri sunan vardır. Bu bağlantı, güç ve veri merkezi işletim ürünleri kendi paketi ile uçtan uca bilişim çözümleri sunarak ilişkiyi güçlendirmek planlıyor.

çok satıcılı entegrasyonu Rahi Sistemleri eşsiz modeli dünya çapında müşteri merkezli bilişim çözümleri oluşturmak için iter. beş kıtada ofisleri bulunan, Rahi Sistemleri, Bilişim çözümlerinde tutarlılık oluşturur izin veren dünya genelinde tek firma ile çalışmak için müşteriler ve uluslararası yasalara herhangi barikatlar azaltır.

Rahi Sistemleri çözümleri ve bugünün veri merkezi maliyetini, performans, ölçeklenebilirlik, yönetilebilirlik ve verimliliğini optimize hizmetleri paketi teslim eder. ihtiyaçları ve servis sağlayıcılar, devlet kurumları ve işletmelerin zorlukların derin bir anlayış ile girişimciler tarafından 2012 kurulan şirket bir çözüm-merkezli bir yaklaşım, üstün destek ve müşteri başarı kültürü yoluyla büyüdü. Rahi Hindistan, Hong Kong, Singapur, Çin, Japonya, İrlanda, Türkiye, Hollanda, İngiltere ve Avustralya'da ofisleri ile, Fremont, California. Yılında kurumsal merkezlere sahiptir.

Yanıt Ver