Rahi Sistemleri Hava @ Work BV ile Ortaklık Veri Merkezleri için Yıkıcı Soğutma Teknolojisi Getiriyor

Rahi Systems, Veri Merkezleri için Yıkıcı Soğutma Teknolojisini Ortaklığa Getiriyor [Email protected] BV

Rahi Systems, fiziksel altyapı, depolama, hesaplama ve ağda eksiksiz bir ürün paketi sunan Global Veri Merkezi Çözümleri sağlayıcısıdır. Buna ek olarak, Rahi, lojistik, dağıtım, kurulum ve veri merkezi çözümlerinin sürekli olarak desteklenmesinde müşterilere yardımcı olmak için profesyonel ve yönetilen hizmetler sunmaktadır.

Veri merkezi çözüm sağlayıcısı Calif-Rahi Systems olan FREMONT, Küçük, Orta ve Büyük Ölçekli Veri Merkezleri için yıkıcı Dolaylı Adiyabatik Soğutma teknolojisinin genel olarak mevcut olduğunu açıkladı: [Email protected] BV, Avrupa'da enerji verimli hava soğutma çözümleri üreticisi.

alıntı yapmakVeri Merkezi Soğutma Altyapı Veri Merkezi Sağlayıcıları çoğunluğu bugün için önemli faaliyet giderleri olduğunu. Çeşitli teknolojiler pahalı soğutucu sistemlerde, masif soğutma kuleleri için soğutulmuş su sistemlerinden dağıtılır. bugün açıklandı ortaklık OPEX ve Altyapı Soğutma Bakım hem de önemli maliyet azaltma ile Veri Merkezi Operatörü sağlamayı amaçlamaktadır.

Sistemler, ekonomik, dayanıklı ve düşük bakım için özel olarak tasarlanmıştır; Endirekt adyabatik soğutma için yenilikçi, düşük bakımlı, sentetik bir ısı eşanjörü olan StatiqCooling kullanıyor. Sistemler, 20KW'dan başlayıp kapasite modüllerindeki 200KW'a kadar modülerdir. Isı eşanjörü, tarafından geliştirilen patentli bir teknolojidir. [Email protected] Son derece düşük su tüketimi ile çalışır. Modülerlik, Veri Merkezi Operatörlerinin Veri Merkezleri'ndeki kiracılık gereksinimlerine özgü kullanım, tüketim ve farklı soğutma modellerini doğru bir şekilde ölçmesini ve kontrol etmesini sağlar.

“Geri ödeme süresi ve güvenilirlik belirleyici faktörler oldu” Amsterdam merkezli Anahtarı Veri Merkezi Grubu Gregor Snip dedi. “Sadece yükleme 80% enerji verimliliği, ama tüm bileşenleri, N + 1 için tasarlanmış olması nedeniyle güvenilirliği dolayısıyla soğutulması tek bir soğuk su devresi bağlı değildir, büyük ölçüde artmıştır. Üstelik sistemlerin bakım işletim maliyetini önemli ölçüde azalmıştır kendi bakım ekibi tarafından gerçekleştirilebilir.”

"[Email protected] Son onbeş yılda Adiabatik Soğutma teknolojisini geliştirdi ve bu teknolojiyi çeşitli ortamlarda uyguladı. ABD'de genişlemeye başlarken yeteneklerimizi, operasyonel beceri setlerini ve bunu başarmak için geniş bir alan ağı sağlayacak potansiyel bir ortakla ilgilendik. Cohain Binnerts, "Rahi Systems ile olan ortaklığımızla müşterilerimize hizmet edebilecek ve minimum su tüketimi, sıcaklık deltasının muhafaza edilmesinde taneli kontrol ve operasyonel basitlik konularında değer kazanmalarına yardımcı olacağımıza büyük güveniyoruz" dedi. [Email protected] BV

"Rahi Systems ile ortaklığımızı duyurmaktan dolayı heyecan duyuyoruz. [Email protected] Ekibimizin yeteneği, büyük ölçekli Veri Merkezlerinin tasarımı, uygulanması ve işletilmesi konusundaki kapsamlı deneyimi ile bu yeni teknolojiyi ABD Pazarına getirmek için iyi konumlandırılmış bulunuyoruz. Bu yenilikçi teknolojinin yeşil ve maliyet tasarrufu sağlayan bir çözüm olduğunu düşünüyoruz. Ek olarak, [Email protected] Rafi Systems'ın Mühendislik Bölüm Başkan Yardımcısı Paul Weber, "Retrofit'in Avrupa'da birkaç büyük uygulama yaptı ve Yeni Veri Merkezi'nin patentli teknolojisi ile inşa edildiğini" söyledi.

Bu özel çözümü hakkında daha fazla bilgi için lütfen -

www.airatwork.com

www.rahisystems.com/cooling

hakkında [Email protected]:

[Email protected] Yalnızca düşük bir yatırım gerektiren ve düşük işletme maliyeti olan bilgisayar odalarını, veri merkezlerini ve ticari binaları güvenilir bir şekilde soğutan hava soğutma sistemleri üretmektedir. [Email protected] Hollanda merkezli olup Air Handling endüstri uzmanları tarafından kurulmuştur.

Rahi Sistemleri Hakkında:

Rahi Sistemleri, Veri Merkezi Çözümleri sağlayıcısı, Depolama, Sunucu, Ağ ve Fiziksel Altyapı kapsayan Veri Merkezi Altyapı ürünlerinin tam bir setini sunuyor. Rahi Sistemleri örgütleri sorunsuz gerekli yazılım, donanım ürünleri ve hizmet sunumları ile birlikte, dinamik iyi Enstrümante ve verimli bir şekilde yönetilen veri merkezine statik veri merkezinden gelişmeye yardımcı olur.

Rahi Sistemleri:
Ken Kiernan, + 1 650-686-7312