Rahi Sistemleri AFCOM Veri Merkezi World Ağ ve BT Yöneticileri, Veri Merkezi Operatörleri için Başlattı FLEXIT Entegre Çözümler

Rahi Systems, fiziksel altyapı, depolama, hesaplama ve ağda eksiksiz bir ürün paketi sunan Global Veri Merkezi Çözümleri sağlayıcısıdır. Buna ek olarak, Rahi, lojistik, dağıtım, kurulum ve veri merkezi çözümlerinin sürekli olarak desteklenmesinde müşterilere yardımcı olmak için profesyonel ve yönetilen hizmetler sunmaktadır.

onun FLEXIT Öncesi Engineered Entegre Çözümler modüler Veri Merkezi, Mini Veri Merkezi, ÖİB (Kutu içinde Ofisi) ve Veri Merkezi Varlık Rack tam bir çizgi sunan bugün başlatılan FREMONT, Kaliforniya Rahi Sistemleri, Veri Merkezi ve BT Çözümleri sağlayıcısı, . FLEXIT böyle Perakende Stores, Ağ dolaplar, Sunucu Odaları ve Veri Merkezleri gibi müşteri ortamlarında çeşitli konuşlandırılacak şekilde tasarlanmış uyarlanabilir bir çözüm portföyü olduğunu.

FLEXIT Altyapı içerir:

• Teknoloji Sistemleri için Optimize Uzay
  • Tek Erişimli, Kontrol ve Varlık Yönetimi Yazılımı
  • Tozsuz ve Temiz Çevre
  • Gürültü Azaltma, Akıllı Egzoz ve Uyarılar
  • Entegre Soğutma Sistemleri
  • Yedek Güç ve Güç Yönetimi
  • Yangından Korunma Sistemleri
  • Fiziksel Güvenlik ve Uyum
  • Açık Ağ Servisleri - Kablosuz Erişim, WAN, Firewall

FLEXIT dramatik geleneksel inşaat yaklaşımına kıyasla sistem dağıtım hızını artırır karmaşık bilgisayar odaları inşa etmek ihtiyacını ortadan kaldırır. Kolayca yerinde yüklenir ve sistem uyumluluğu, yasal uyumluluk sağlamak için test ve kullanım günden hazır, özel müşteri talepleri için tasarlanmıştır.

Biz entegre bir çözüm inşa seçenekler arasında değerlendirilmesi veya alma başladığında”, FLEXIT ürün bizim operasyonları alma ve hemen çalışıyor çok büyük değer ve fayda teklif etti. bulut ile ölçeklemek için güçlü olmak sürekli bir sorundur ve FLEXIT çözümü bize bu sorunu çözmek yardımcı oldu”Amar Singh Bulut Insights CTO'su.

“Bizim büyük veri analitiği çözümleri için FLEXIT MDC çözüm bize hemen bizim tüm altyapı oluşturup kullanmaya başlamanız yardımcı oldu. Bulut Ekosistemlerinde ve kendi Altyapı arasında köprü yeteneği bize OPEX kesilip Capex muazzam maliyeti azalttı,”Nader Fathi, Kiana Analytics'in CEO'su.

FLEXIT da tanınmış sektör liderlerinin teknolojilerin geniş bir yelpazesi müşterileri için en uygun cins çözümün en iyi entegre olmak getiriyor. Soğutma, Depolama, Compute ve Ağ müşterilerin bu çözümde kendi ihtiyacı için doğru ürünü seçme olanağı sağlar Fiziksel Altyapı, Enerji, gelen üreticilerinden çeşitli Rahi Sistemleri ortaklık.

“Biz müşterilerimiz için FLEXIT Entegre Çözümler sunmak için heyecanlıyız. Bizim Mühendislik ekibi çözümleri hesap çeşitli mühendislik yönlerini içine alan bir çok kapsamlı çözüm tasarlamıştır. Program müşterilerin dağıtım süresini azaltmak için bizim Envanteri, Mesleki Hizmetler ve Mühendislik ekibi yararlanacak sağlayacak Göndermeye Hazır Bizim,”Tarun Raisoni Rahi Sistemlerinde GM söyledi.

Bu belirli bir çözüm üzerinde daha fazla bilgi için lütfen ziyaret edin:

www.rahisystems.com/flexit

www.rahisystems.com/flexitpartners

Rahi Sistemleri Hakkında:

Rahi Sistemleri, Veri Merkezi Çözümleri sağlayıcısı, Veri Merkezi Çözümleri tam bir paketi sunuyor. Rahi Sistemleri örgütleri sorunsuz gerekli yazılım, donanım ürünleri ve hizmet teklifleri ile dinamik, iyi instrumented ve verimli yönetilen veri merkezine statik veri merkezinden gelişmeye yardımcı olur.

Rahi Sistemleri:
Hailey Park, + 1 510-870-1501