Rahi Sistemleri Onun Küresel varlığını genişlemek

Alison Kedzior Hakkında

Alison Kedzior, etkili pazarlama stratejileri yönetimi ve geliştirmede uzun yıllara dayanan deneyime sahip olan Rahi Systems VP'dir. İş planlaması ve büyümesi, kârlı ortaklıklar ve etkinlikler ile marka bilincini üstleniyor. MBA'sını Redlands Üniversitesi'nden aldı. AFCOM, 7x24 Exchange ve Pazarlama Profesyonel Hizmetleri Topluluğu (SMPS) ile ilgilenmektedir.

Beş yerler eklenmesi Küresel ve Yerel Ortaklar Destek

Fremont, California -. Aralık 6, 2016 - Rahi Sistemleri bugün İrlanda ve Çin'deki yerel bütünleşme tesislerinin genişletilmesi ile birlikte Almanya, İngiltere ve Türkiye'de yeni ofisler, içerecek şekilde küresel ayak izi genişleme duyurdu. Kay Kellerhoff, DACH Bölgesi Satış Direktörü Chris Austin, İngiltere için Satış Direktörü ve Timucin Yildrim, Türkiye için Satış Direktörü: Rahi yeni konumlarımı kafa deneyimli profesyoneller eklemiştir.

Almanya ve İngiltere yerleri İrlanda ve Hollanda'daki Rahi mevcut Avrupa ofisleri katılmak. Türkiye'de yeri Doğu Avrupa ve Ortadoğu'da Rahi operasyonlarını başlattı.

“Bu konumlar stratejik Global müşterilerimize daha iyi yardımcı olmak için, ve hızlı, güvenli ve uygun maliyetli hizmet teslim edilmesini sağlamak için belirlenmiş,” Tarun Raisoni, CEO ve Kurucu Rahi Sistemleri söyledi. “Bizim teklifleri çekirdeğini oluşturan veri merkezi altyapı çözümleri kapsamlı uzmanlığa sahip hepsi Kay, Chris ve Timuçin, karşılamaya hareketlenir.”

Asya'da Rahi mevcut varlığı Hong Kong, Japonya ve Singapur'da ofis yerleri içerir. Çin'de internet kullanıcılarının hızlı büyüme ile, Rahi geçenlerde orada bir entegrasyon tesisi için bir ihtiyaç tespit ve bu konumu genişlemeye devam ediyor.

“Rahi Sistemleri bize Çin'de birden yerlerinizdeki verimli ürün teslimat için hizmetlerin yanı sıra yeni teknoloji kabul yeteneği sunulan,” Tianzen Zhang, Ürün Müdürü Unibrains Çin söyledi. “Çin'de Müşteriler daha yüksek güvenilirlik ve performans ürünleri ile operasyonel maliyetlerini düşürmek için yeni teknolojileri benimseyerek yararlanabilir.”

Rahi Sistemleri yerel bütünleşme tesisleri ağını kurarak etti içi lojistik ve beş kıtayı kapsayan ithalat takas tesisleri. Küresel operasyonları ve lojistik uzmanlığı müşterilerin verimli ve başarılı bir şekilde işletmek yardımcı jeopolitik sınırları ötesinde marka bağımsız BT çözümleri sunmak için Rahi sağlar. fiziksel varlığı ve stratejik ortakları ağı sayesinde, Rahi Sistemleri maliyet karmaşıklığı ve küresel veri merkezi dağıtımları riskini azaltır ve tek sağlayıcıdan yerel teknoloji çözümlerini satın olanağı tanır.

Rahi Sistemleri çözümleri ve bugünün veri merkezi maliyetini, performans, ölçeklenebilirlik, yönetilebilirlik ve verimliliğini optimize hizmetleri paketi teslim eder. ihtiyaçları ve servis sağlayıcılar, devlet kurumları ve işletmelerin zorlukların derin anlayışı ile girişimciler tarafından 2012 kurulan şirket bir çözüm-merkezli bir yaklaşım, üstün destek ve müşteri başarı kültürü yoluyla büyüdü. Rahi Hindistan, Hong Kong, Singapur, Çin, Hollanda, Birleşik Krallık, Japonya ve Avustralya'da ofisleri ile, Fremont, California. Yılında kurumsal merkezlere sahiptir.

Yanıt Ver