Web Ölçekli BT ortamları için Rahi Sistemleri Tanıttı Hyper-Yakınsanmış Sunucu Çözümü

Rahi Systems, Web Ölçeğinde BT Ortamları için Hiper Kombine Sunucu Çözümünü Sunuyor

Alison Kedzior Hakkında

Alison Kedzior, etkili pazarlama stratejileri yönetimi ve geliştirmede uzun yıllara dayanan deneyime sahip olan Rahi Systems VP'dir. İş planlaması ve büyümesi, kârlı ortaklıklar ve etkinlikler ile marka bilincini üstleniyor. MBA'sını Redlands Üniversitesi'nden aldı. AFCOM, 7x24 Exchange ve Pazarlama Profesyonel Hizmetleri Topluluğu (SMPS) ile ilgilenmektedir.

FLEXIT R Serisi Sunucu çok nesiller Intel mimarisi ile Modüler Compute ve Depolama Mimarisi sunar.

Fremont, CA -. Temmuz 11, 2016 - Rahi Sistemleri FLEXIT R Series Sunucusu, bir 1 U form faktörü yüksek yoğunlukta işlem ve saklama modüler hiper birleşik sunucu sundu.

FLEXIT R Serisi Sunucusu ayrı bilgi işlem, depolama ve sistemin geri kalanını etkilemeden blokları değiştirme yeteneği sağlayan güç bloklarını içerir.

Sistem kolayca bütün bir altyapı değişikliği gerektiren karşı sistem kartını değiştirerek Intel mimarileri birden fazla neslini aşmaya Bu izin verir.

“FLEXIT R Serisi Server ile sistem kartı değiştirme araçsız operasyon olur,” Paul Weber, Mühendislik Başkan Yardımcısı, Rahi Sistemleri söyledi. “Sistem tepsisinde şey başarısız olursa, operatör sadece dışarı slaytlar, sonra yenisini kayar. Sunucu yedekleme ve birkaç dakika içinde çalışıyor. Ayrıca, FLEXIT R Serisi Sunucu, değişen gereksinimlerinize bir tamamen geleceğe yönelik bir çözüm haline ileri uyumluluk için tasarlanmış değiştirilebilir sistem panoları geliştirdik.”

FLEXIT R Serisi Sunucu ince, 1U form faktörü web ölçekli işlevsellik paketleri. Solüsyon bir 16-gigbit kanal otobüs, piyasadaki en hızlı yollarından birini, hem de dahili 10 Gigabit Ethernet portu, bir 1 Gigabit adanmış yönetim portu, SAS genişletme portu, iki tam yükseklikte PCIe genişleme yuvaları, OCP asma özellikleri yuvası, birden fazla USB bağlantı noktaları ve isteğe bağlı ikinci bir güç kaynağı. Bu sekiz tam boy çalışır durumda değiştirilebilir disk sürücüleri ve bağlı bir depolama cihaz ile kullanım için çift taraflı harici SAS bağlantı noktalarını içerir olabilir.

“Bir ağ açısından bakıldığında, FLEXIT R Serisi Sunucusu son derece esnektir. Bu ikili 10Gbps SFP modüllerini ve 40Gbps veya 100Gbps yapabilen bir kat kartını içerir,”dedi Paul. “Müşteriler kolayca cari 1Gbps ve birden 10Gbps veya 10Gbps için 40Gbps ağ altyapısından taşıyabilirsiniz.”

FLEXIT R Serisi Sunucusu herhangi bir bölgede hızla ve kolayca dağıtılabilir ön tasarımlı, entegre altyapı çözümleri sunan, Rahi FLEXIT ürün hattı için son ektir. FLEXIT çözümleri bireysel raf muhafazaları içerir, maliyetleri azaltmak Mini Veri Merkezleri ve Modüler Veri Merkezleri, çeviklik artırmak ve zamandan pazara hızlandırır.

FLEXIT R Serisi Server hakkında daha fazla bilgi edinmek için bizi ziyaret İşte.
FLEXIT Çözümleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için bizi ziyaret İşte.

Rahi Sistemleri çözümleri ve bugünün veri merkezi maliyetini, performans, ölçeklenebilirlik, yönetilebilirlik ve verimliliğini optimize hizmetleri paketi teslim eder. ihtiyaçları ve servis sağlayıcılar, devlet kurumları ve işletmelerin zorlukların derin anlayışı ile girişimciler tarafından 2012 kurulan şirket bir çözüm-merkezli bir yaklaşım, üstün destek ve müşteri başarı kültürü yoluyla büyüdü. Rahi Hindistan, Hong Kong, Singapur, Çin, Hollanda, Birleşik Krallık, Japonya ve Avustralya'da ofisleri ile, Fremont, California. Yılında kurumsal merkezlere sahiptir.

Yoruma kapalı.