Methode Aktif Enerji Çözümleri ile Rahi Sistemleri Partners Li-ion UPS Teknolojisi sunun için

Alison Kedzior Hakkında

Alison Kedzior, etkili pazarlama stratejileri yönetimi ve geliştirmede uzun yıllara dayanan deneyime sahip olan Rahi Systems VP'dir. İş planlaması ve büyümesi, kârlı ortaklıklar ve etkinlikler ile marka bilincini üstleniyor. MBA'sını Redlands Üniversitesi'nden aldı. AFCOM, 7x24 Exchange ve Pazarlama Profesyonel Hizmetleri Topluluğu (SMPS) ile ilgilenmektedir.

Münhasır anlaşma Rahi müşterileri zirve tüketimi sırasında çektiği gücü yeniden tahsis etme Yetenekli ilk UPS erişim sağlar.

Fremont, California -. Haziran 27, 2016 - Rahi Sistemleri o Methode Aktif Enerji Çözümleri (AES), Metode Elektronik bir bölümü ile özel bir dağıtım anlaşması imzaladı duyurdu, Inc ortaklığı AC6000 Lityum-iyon teslim etmek Rahi yetkisi müşterilerine UPS - hem elektrik kesintileri gelen IT ekipmanı korur ve pik enerji tüketimi dönemlerinde ızgara tamamlayan ilk line-interaktif UPS.

“Biz dikkatle incelenmiş satıcı ortaklarımızın seçim listesine AES eklemek için mutluyuz,” Tarun Raisoni, CEO, Rahi Sistemleri söyledi. “Biz servis sağlayıcı ve kurumsal müşterilerinin kritik ihtiyaçlarını desteklemek için daha sağlam bir UPS sunusu, bir ihtiyacını tanıdı. dikkatle çeşitli çözümler değerlendirdikten sonra, AC6000 özellikleri, yetenekleri ve değer ideal karışımı sağlayan bir yeşil ve çevre dostu bir üründür belirlendi.”

AC6000 tam entegre bir batarya idare sistemi (BMS) bir lityum iyon pil ile altı dakika için güç 6000W kadar tedarik etmektedir. patent başvurusu tepe tıraş teknolojisi ile, AC6000 batarya gücünü doğrudan çekerek ve en yüksek güç tüketim sırasında yüke ızgara güç desteklemek için tasarlanmıştır yeniden şarj yüksek tüketim geçtikten sonra. Bu özelliklerin tümü entegre güvenlik ve termal yönetim sistemleri ile kompakt bir 2U form faktörüne doldurulur.

“Güvenilir yedekleme güç olması son derece önemlidir. Methode AC6000 UPS bize güç kaybından kurtarmak için gerekli ile yerine yeteneği veren altı dakika boyunca tam yük sağlayan 2U son derece kompakt form faktörü ile bize sağlar. bakım olmadan yedi yıllık uzun pil ömrü ve kullanım ömrünün sonunda geri dönüşüm çevre dostu yolu kolay POP siteler arasında bu dağıtmak için bizim karar,”Gagan Singh Bulut Insights CEO'su.

“Methode UPS üzerindeki toplam sahip olma maliyeti geleneksel UPS'in toplam sahip olma maliyetinin daha az 50% idi. Bizim şebeke altyapısına bu takma bize bakım maliyetleri çok ortadan kaldırmak ve ürünün daha uzun bir çalışma süresini ve yaşam sağlamak yardımcı oldu”Patrick Zhang, CloudConnect Operasyon Birimi Başkan Yardımcısı.

“Bu sadece iki yıl içinde bir dönüş-on-yatırım teslim, toplam sahip olma maliyetini en aza indirerek geldiğinde Özellikle, AC6000 Lityum-iyon UPS geliştirmek için otomotiv tasarım yıllar kaldıraçlı,” Emilie Stone, Genel Müdürü, Metode söyledi Aktif Enerji Çözümleri. “Pil ömrü ve hızlı şarj yetenekleri kadar yedi yıl ile AC6000 zirve yük zamanlarda ızgara güç beraberlik azaltarak önemli operasyonel tasarruf sağlayabilir. Biz az yer kaplayan, yüksek güç yoğunluğu ve düşük bakım modern web ölçekli ve uzaktan veri merkezleri için ideal hale inanıyoruz.”

Rahi Sistemleri çözümleri ve bugünün veri merkezi maliyetini, performans, ölçeklenebilirlik, yönetilebilirlik ve verimliliğini optimize hizmetleri paketi teslim eder. ihtiyaçları ve servis sağlayıcılar, devlet kurumları ve işletmelerin zorlukların derin anlayışı ile girişimciler tarafından 2012 kurulan şirket bir çözüm-merkezli bir yaklaşım, üstün destek ve müşteri başarı kültürü yoluyla büyüdü. Rahi Hindistan, Hong Kong, Singapur, Çin, Hollanda, Birleşik Krallık, Japonya ve Avustralya'da ofisleri ile, Fremont, California. Yılında kurumsal merkezlere sahiptir.

Aktif Enerji Çözümleri Hakkında

Aktif Enerji Çözümleri (AES), bir Methode Şirketi, lityum-iyon pil sistemleri ve güç elektroniği bir liderdir. 2006 yılında kuruluşundan bu yana, AES tasarlanmış test edilmiş ve veri depolama, telekom ve alternatif enerji müşterileri için akü enerji yoğunluğu, yaşam ve ayak izi büyük bir verim sağlamak için özelleştirilmiş enerji depolama sistemleri çeşitli üretti.

Yoruma kapalı.