Rahi Sistemleri Yeni Web Sitesi Başlattı

Alison Kedzior Hakkında

Alison Kedzior, etkili pazarlama stratejileri yönetimi ve geliştirmede uzun yıllara dayanan deneyime sahip olan Rahi Systems VP'dir. İş planlaması ve büyümesi, kârlı ortaklıklar ve etkinlikler ile marka bilincini üstleniyor. MBA'sını Redlands Üniversitesi'nden aldı. AFCOM, 7x24 Exchange ve Pazarlama Profesyonel Hizmetleri Topluluğu (SMPS) ile ilgilenmektedir.

Güncel Web Varlık Veri Merkezi Altyapı, Kurumsal Teknolojiler ve Küresel Lojistik genelinde Yeteneklerindeki Rahi Tam Suite yansıtır

Fremont, California -. Kasım 10, 2016 - Rahi Sistemleri tamamen güncellenmiş bir bakışla, yeni web sitesi kullanıma sunulduğunu bildirmekten ve his ve tüm yeni içerik memnuniyet duyar. Site Rahi Rahi uzmanlığını spotlighting diğer kaynakların zenginliği ile birlikte sunduğu ürün, hizmet ve çözümleri hakkında ayrıntılı bilgi içerir.

“Amacımız kullanmak ve yönlendirmek kolaydır zengin içerikli web sitesi ile müşterilerimiz ve ortaklarımız sağlamaktı,” Tarun Raisoni, CEO ve Kurucu Rahi Sistemleri söyledi. “Isterlerse daha derinlemesine bilgi keşfetmeye davet ederken, site ziyaretçileri hızlı ve kolay gerekli bilgileri erişmesini sağlar inanıyoruz.”

yeni sitenin ana sayfası kısa tanıtım videosunu sahiptir ve vaka çalışmaları ve diğer derinlemesine içeriğe erişim sağlar. uzay, güç, soğutma, hesaplama, ağ ve depolama - - yanı sıra şirketin dağıtım ve beş kıtaya yayılan lojistik yetenekleri Ziyaretçi altı veri merkezi etki alanları arasında Rahi uçtan uca uzmanlık kavrama imkânı verir.

Yeni web sitesi şu anda canlı ve aynı adreste bulunur: www.rahisystems.com. Rahi yeni ürün ve hizmet teklifleri, ortak ilişkiler, olaylar ve diğer bilgilerin haberlerle sıkça sitenizi güncellemek için planlar.

Rahi Sistemleri çözümleri ve bugünün veri merkezi maliyetini, performans, ölçeklenebilirlik, yönetilebilirlik ve verimliliğini optimize hizmetleri paketi teslim eder. ihtiyaçları ve servis sağlayıcılar, devlet kurumları ve işletmelerin zorlukların derin anlayışı ile girişimciler tarafından 2012 kurulan şirket bir çözüm-merkezli bir yaklaşım, üstün destek ve müşteri başarı kültürü yoluyla büyüdü. Rahi Hindistan, Hong Kong, Singapur, Çin, Hollanda, Birleşik Krallık, Japonya ve Avustralya'da ofisleri ile, Fremont, California. Yılında kurumsal merkezlere sahiptir.

Yoruma kapalı.