Rahi Sistemleri İrlanda'da Yeni Ofis Açtı

Alison Kedzior Hakkında

Alison Kedzior, etkili pazarlama stratejileri yönetimi ve geliştirmede uzun yıllara dayanan deneyime sahip olan Rahi Systems VP'dir. İş planlaması ve büyümesi, kârlı ortaklıklar ve etkinlikler ile marka bilincini üstleniyor. MBA'sını Redlands Üniversitesi'nden aldı. AFCOM, 7x24 Exchange ve Pazarlama Profesyonel Hizmetleri Topluluğu (SMPS) ile ilgilenmektedir.

Marcus Doran, Kuzey Avrupa Satış Direktörü

Stratejik Konumu Kuzey Avrupa'da müşterilerine hizmet edecek

Fremont, California -. Haziran 14, 2016 - Rahi Sistemleri o İrlanda, İngiltere ve İskandinav bölgesindeki müşterilere hizmet verecek Limerick, İrlanda yeni bir ofis açtı duyurdu. Marcus Doran veri merkezi altyapısı satış ve iş geliştirme deneyimi onun 20 yıl getirerek, Kuzey Avrupa Satış Direktörü olarak Rahi katıldı.

“Biz İrlanda ofis başlığı Marcus'un kalibreli bir satış profesyonel olması mutluyuz” Tarun Raisoni Genel Müdürü Rahi Sistemleri söyledi. Avrupa'da bizim ayak izi genişletmeye devam ederken “Bu konum bizim için çok stratejik olduğunu. Marcus bizim teklifleri çekirdeğini oluşturan ve Kuzey Avrupa bölgesinde müşterilerle köklü ilişkiler veri merkezi altyapı çözümlerinde geniş bir tecrübeye sahiptir.”

“Ben Rahi Sistemleri takımın bir parçası olmak için çok heyecanlıyım. Rahi teknoloji çözümleri heyecan verici portföyü ile birlikte endüstride eşsizdir ene ve tecrübe derinliğe sahiptir,”Doran söyledi. “Benim daha önceki pozisyonlarda, ben çok bir satıcı üzerinde duruldu. Rahi Sistemleri ile, bilgi işlem, ağ, depolama ve açık kaynak teknolojiler dahil altyapı çözümleri, geniş bir yelpazede ile benim müşterilerine sunmak için fırsat var.”

Yeni konum, isim Rahi Sistemleri İrlanda altında çalışan, ABD, Hollanda, Hindistan, Hong Kong, Singapur, Çin, Japonya ve Avustralya'da şirketin mevcut ofisleri katılır. Dört kıtada ve stratejik ortağımız ağlarda fiziksel varlığı sayesinde, Rahi Sistemleri maliyet karmaşıklığı ve küresel veri merkezi dağıtımları riskini azaltır ve tek sağlayıcıdan yerel teknoloji çözümlerini satın olanağı tanır. ofis Rahi Sistemleri daha iyi nedeniyle ülkenin canlı, ileriye dönük ekonomi ve iş dostu ortama orada varlığını kurduk uluslu teknoloji şirketlerini hizmet sağlayacaktır.

“Benim ilk görev desteği ilerletmek ve biz burada sahip mevcut küresel hesapları geliştirmek ve İrlanda'da müşteri tabanını büyümek. Sonra biz de İngiltere ve İskandinav bölgeye çabalarımızı genişletmek olacak”Doran söyledi. “Bu onlara getirebilir öncü teknoloji çözümleri yararlanmak Kuzey Avrupa'da müşterilerine yardımcı olmak için ben ve Rahi Sistemleri için heyecan verici bir fırsat.”

Rahi Sistemleri çözümleri ve bugünün veri merkezi maliyetini, performans, ölçeklenebilirlik, yönetilebilirlik ve verimliliğini optimize hizmetleri paketi teslim eder. ihtiyaçları ve servis sağlayıcılar, devlet kurumları ve işletmelerin zorlukların derin anlayışı ile girişimciler tarafından 2012 kurulan şirket bir çözüm-merkezli bir yaklaşım, üstün destek ve müşteri başarı kültürü yoluyla büyüdü. Rahi Hindistan, Hong Kong, Singapur, Çin, Hollanda, Birleşik Krallık, Japonya ve Avustralya'da ofisleri ile, Fremont, California. Yılında kurumsal merkezlere sahiptir.

Bizim Kuzey Avrupa işlemler hakkında daha fazla bilgi için Bizimle iletişime geçin.

Yoruma kapalı.