Rahi Sistemleri Mühendisliği Başkan Yardımcısı olarak Atadı Paul Weber, Küresel Genişleme Devam Ediyor

Rahi Systems, fiziksel altyapı, depolama, hesaplama ve ağda eksiksiz bir ürün paketi sunan Global Veri Merkezi Çözümleri sağlayıcısıdır. Buna ek olarak, Rahi, lojistik, dağıtım, kurulum ve veri merkezi çözümlerinin sürekli olarak desteklenmesinde müşterilere yardımcı olmak için profesyonel ve yönetilen hizmetler sunmaktadır.

FREMONT, Kaliforniya -. Rahi Sistemleri, hızlı büyüyen ve yenilikçi Veri Merkezi Çözümleri Sağlayıcısı, bugün Mühendisliği Başkan Yardımcısı rolüne Paul Weber atandığını duyurdu. Mühendislik rolünün VP yılında devam geliştirme ve Rahi Systems Yenilikçi Çözümler uygulanmasından sorumlu olacaktır. Paul en son Paul tasarımı ve tesisleri ve Veri Merkezi'nin BT operasyonları yönleri hem en büyük veri merkezlerinden bazılarını yönetiminden sorumlu oldu !, Yahoo At Yahoo! Inc. Veri Merkezi Operasyonları Kıdemli Direktörü olarak görev yaptı. Paul sektöründe deneyimi fazla 20 yıl vardır ve sektördeki en verimli veri merkezlerinden bazılarını yönetme konusunda bilgi hazinesi vardır.

“Her girişim bugün genel ve özel Cloud ile aynı hizaya bir Veri Merkezi Stratejisi olması gerekir. Rahi Sistemleri maliyet etkin ve verimli veri merkezini sunmak için yeteneği sağlar. Hızlı bir etkin bir şekilde üçüncü parti veya OEM çözümlerini özelleştirmek ve entegre yeteneği Veri Merkezi Operatörleri için önemli olduğunu”Paul Weber söyledi.

“Biz Sanayi Veri Merkezi genişleme ile son üç yılda muazzam bir büyüme oldu. Son altı ay içinde, ekibimiz Verimli Veri Merkezleri 20MWs daha sağlayarak tam ölçekli Veri Merkezi Uygulama uygulamıştır. Paul zengin deneyim ve bilgi bize daha da kritik müşteri sorunlarını çözmek ve müşterilerimiz daha verimli olmasına yardımcı yardımcı olacak”Tarun Raisoni Rahi Sistemlerinde Genel Müdürü söyledi.

Rahi Sistemleri Raf dolapları soğutma, güç dağıtımı ve BT Altyapısı Bant Yönetimi Out kapsayacak Veri Merkezi Fiziksel Altyapı çözümleri geliştirdi. çözümler Depolama, Ağ ve Compute ait Tümleşik altyapıların iyi çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Rahi Sistemleri Bu alandaki başlıca üreticileri ile lider ortağıdır.

Rahi Sistemleri müşteriler, dinamik iyi Enstrümante ve yüksek verimlilik içine kendi veri merkezlerini gelişmeye yardımcı Küresel Veri Merkezi Çözümleri sağlayıcısıdır. Rahi Sistemleri komple anahtar teslimi çözüm sunmak için Hesaplama'yı Depolama, Ağ ve hizmetlerle Veri Merkezleri ve Mühendislik Labs Fiziksel Altyapı Çözümleri sağlar. Rahi Sistemleri Coğrafi Pazarlarda çeşitli dağıtım, lojistik ve Uygulama Hizmetleri sağlar.

Rahi Sistemleri ABD, Hindistan, Hollanda, Singapur, Japonya, Hong Kong, Çin ve Latin Amerika'da ofisleri ile global müşterilerine hizmet vermektedir. Rahi Sistemleri 2012 kuruldu ve Silikon Vadisi merkezli.

Halkla ilişkiler:
Rahi Sistemleri A.Ş.