Rahi Sistemleri ve ServerLIFT Corporation Güney Doğu Asya'da ServerLIFT ürünlerini dağıtmak için onların ortaklığı açıklayacak

Rahi Systems, fiziksel altyapı, depolama, hesaplama ve ağda eksiksiz bir ürün paketi sunan Global Veri Merkezi Çözümleri sağlayıcısıdır. Buna ek olarak, Rahi, lojistik, dağıtım, kurulum ve veri merkezi çözümlerinin sürekli olarak desteklenmesinde müşterilere yardımcı olmak için profesyonel ve yönetilen hizmetler sunmaktadır.

Fremont, California Mart 24th - Rahi Sistemleri ve ServerLIFT Corporation Güney Doğu Asya'da ServerLIFT ürünlerini dağıtmak için ortaklıklarını duyurdu.

ServerLIFT Corporation otomatik asansör bir ilk üretici, bugün Güney Doğu Asya Bölgesi Rahi Systems ile ana distribütörlük anlaşması; Hindistan, Bangladeş, Sri Lanka ve diğer komşu ülkeler.

Anlaşma uyarınca, Rahi Sistemleri müşterileri ve ortakları hem envanter, destek ve hizmetleri sağlayacak. Bu ServerLIFT ve ortakları için müşteri tabanını genişletmek yardımcı olacaktır.

ortalama ServerLIFT ürünleri, en azından 40 göre% ekipmanın montaj süresini azaltmaya yardımcı işyeri yaralanmaları azaltmak ve BT varlıkları tesis ve doğru olarak çalışmasını sağlamaktadır. ServerLIFT müşterileri ServerLIFT ürünleri tarafından sağlanan mükemmel kalite ve otomasyon keyif aldık.

Rahi Sistemleri korumak ve hizmet ServerLIFT Ekipmanları, meşgul yardım etmek ServerLIFT mevcut yanı sıra yeni müşteriler için geniş destek sağlayarak, Güney Doğu Asya bölgesinde güçlü bir varlığa getiriyor. Veri Merkezi Çözüm ve Hizmetleri komple ile birlikte müşterilerin Veri Merkezleri çabuk ve daha hızlı dağıtım için Rahi Systems'in kaynaklarını kullanarak yararlanabilir.

“Veri Merkezi Çözümleri tam bir set ile Güney Doğu Asya bölgesinde müşterilerimize desteklenmesi işimizin önemli bir parçasıdır. ServerLIFT müşterilerimiz daha hızlı Veri Merkezi dağıtımlarını teslim ve daha etkin otomatik bir şekilde yardımcı olmak için ekibimizi sağlar. İnternet kullanıcı tabanı Güney Doğu Asya'da büyümeye devam ederken, biz Veri Merkezleri etkinleştirmek yardımcı olmak için müşterilerden daha fazla gereksinimleri görmek için bekliyoruz.”Sushil Goyal, Genel Müdür, Rahi Sistemleri APAC söyledi.

“Güney Doğu Asya ServerLIFT için önemli bir büyüme alanıdır. Rahi Sistemleri ile olan distribütörlük anlaşması ServerLIFT için güçlü varlığında getiriyor ve müşterilerimize yerel envanter, montaj uzmanlık ve hizmet kaldıraç yeteneği sağlar. ServerLIFT tasarımları ve ürünleri oluşturur hızlı kuruluma müşterilerimize yardımcı ve işyeri yaralanmaları azaltmak için. Güvenlik ve BT donanımı yerleştiriliyor güvenilirliği ürünlerimizin tasarımında son derece önemlidir.”Steve Bashkin, Satış Direktörü, ServerLIFT söyledi.

Daha fazla bilgi:

www.rahisystems.com

www.serverlift.com

ServerLIFT hakkında:

ServerLIFT Corporation, veri merkezinde sunucu ve diğer BT ekipmanı işlemek için güvenli ve etkili bir yol büyüyen talebe yanıt olarak 2002 kuruldu. Değer zinciri boyunca tasarım ve imalat entegrasyonu üzerinde güçlü bir odaklanma ile, BT ekipman Taşıma Çözümleri önde gelen sağlayıcı haline gelmeye.

Rahi Sistemleri Hakkında:

Rahi Sistemleri, Veri Merkezi Çözümleri sağlayıcısı, Veri Merkezi Çözümleri tam bir paketi sunuyor. Rahi Sistemleri örgütleri sorunsuz gerekli yazılım, donanım ürünleri ve hizmet sunumları ile birlikte, dinamik iyi Enstrümante ve verimli bir şekilde yönetilen veri merkezine statik veri merkezinden gelişmeye yardımcı olur.

Rahi Sistemleri:

Temas: Hailey Park