Rahi Systems, ISO 9001: Pune, Hindistan, Şube'de 2015 Sertifikasyonuna Sahip Oldu

Alison Kedzior Hakkında

Alison Kedzior, etkili pazarlama stratejileri yönetimi ve geliştirmede uzun yıllara dayanan deneyime sahip olan Rahi Systems VP'dir. İş planlaması ve büyümesi, kârlı ortaklıklar ve etkinlikler ile marka bilincini üstleniyor. MBA'sını Redlands Üniversitesi'nden aldı. AFCOM, 7x24 Exchange ve Pazarlama Profesyonel Hizmetleri Topluluğu (SMPS) ile ilgilenmektedir.

Fremont, California - Kasım 27, 2017 - Rahi Systems, Pune, Hindistan şubesinin ISO 9001: 2015 sertifikasına ulaştığını bugün açıkladı. Sertifika denetimi, dünyanın önde gelen denetim, muayene ve test organizasyonlarından biri olan TUV SUD Güney Asya tarafından gerçekleştirildi.

ISO 9000 ailesi standartları müşteri odaklılık, liderlik, katılım, süreç odaklı bir yaklaşım, sürekli iyileştirme, kanıta dayalı karar verme ve ilişki yönetimi gibi yedi kalite yönetimi ilkesini oluşturmaktadır. ISO 9001: 2015, kuruluşların müşteri ve mevzuat gerekliliklerini karşılayan ürün ve hizmetleri sürekli olarak sunmasını sağlayan kalite yönetimi için özel şartları belirtir. ISO 9000 ailesinde sertifikasyon sağlayan tek standarttır.

Rahi Systems Genel Müdürü ve Kurucu Kurucusu Sushil Goyal, "ISO 9001: 2015 sertifikası, kalite yönetimi ve sürekli iyileştirme yoluyla müşteri memnuniyetine olan bağlılığımızı gösteriyor" dedi. "Sertifika sürecini tamamlamada Hindistan'daki ekibimizin gayret ve özveri için minnettarız."

Rahi'nin Pune şubesi, Hindistan'daki Mumbai, Bangalore, Chennai, Hyderbad, Kolkata ve Delhi bölgelerindeki operasyonları için merkezi konumdadır.

Rahi Sistemleri çözümleri ve bugünün veri merkezi maliyetini, performans, ölçeklenebilirlik, yönetilebilirlik ve verimliliğini optimize hizmetleri paketi teslim eder. ihtiyaçları ve servis sağlayıcılar, devlet kurumları ve işletmelerin zorlukların derin bir anlayış ile girişimciler tarafından 2012 kurulan şirket bir çözüm-merkezli bir yaklaşım, üstün destek ve müşteri başarı kültürü yoluyla büyüdü. Rahi Hindistan, Hong Kong, Singapur, Çin, Japonya, İrlanda, Türkiye, Hollanda, İngiltere ve Avustralya'da ofisleri ile, Fremont, California. Yılında kurumsal merkezlere sahiptir.

Pazarlama Müdür Yardımcısı

Yanıt Ver