Rahi Sistemleri Yönetilen Hizmetler Sunulan ekler

Alison Kedzior Hakkında

Alison Kedzior, etkili pazarlama stratejileri yönetimi ve geliştirmede uzun yıllara dayanan deneyime sahip olan Rahi Systems VP'dir. İş planlaması ve büyümesi, kârlı ortaklıklar ve etkinlikler ile marka bilincini üstleniyor. MBA'sını Redlands Üniversitesi'nden aldı. AFCOM, 7x24 Exchange ve Pazarlama Profesyonel Hizmetleri Topluluğu (SMPS) ile ilgilenmektedir.

Esnek Çözüm müşterilere daha büyük Operasyonel Çevikliğini verir

Fremont, California -. Ocak 24, 2017 - Rahi Sistemleri müşterilerin dünya çapında BT işlemleri kolaylaştırmak için yönetilen hizmetler paketi sunuyor duyurdu. Rahi deneyimli ekibi yerinde ve uzaktan Rahi state-of-the-art Network Operasyon Merkezi aracılığıyla hem 24 × 7 izleme, bakım, yönetim ve destek hizmetleri, teslim edecek.

“Birçok kuruluş basitçe ışıkları tutmak için BT bütçeleri ve personelin önemli bir bölümünü ayırmaya,” Paul Weber, Mühendislik, Rahi Sistemleri Başkan Yardımcısı. onlar stratejik girişimlere odaklanabilmek için “Rahi yönetilen hizmetler birçok operasyonel işlerin yükünü hafifletmesi yapmalarını sağlıyoruz. Ayrıca BT altyapısını optimize etmek geleneksel izleme ve bakım ötesine geçin.”

Bilişim sektöründe tecrübeli Trisha Amaral Rahi hizmet teklifleri Satış Direktörü görevine aday gösterildi. Onun 20 yıllık kariyeri boyunca, Amaral Fortune 1000 müşterilerine en iyi cins çözümleri sunmak için üreticileri ve servis sağlayıcılar lider çalıştı.

“Bizim yönetim ekibine Trisha'ya eklemek için çok memnunuz,” Tarun Raisoni, CEO ve Kurucu Rahi Sistemleri söyledi. “Trisha'nın yönetimi altında, biz kapsamını genişletmek ve müşterilerimizin ağrı noktaları rahatlatmak ve iş talepleri artan hiç karşılamak için hizmetlerimizin ulaşmaya devam edeceğiz.”

Rahi yönetilen hizmetler beş temel alanda yoğunlaşmaktadır: veri merkezi yönetimi, sanallaştırma ve yönetim, ağ yönetimi, depolama yönetimi ve güvenlik yönetimi hesaplamak. Rahi hem kritik ve bütçesini düşünen gereksinimlerini karşılamak için özelleştirilebilir SLA'larla, tam yaşam döngüsü, BT desteği için titiz, ITIL tabanlı işlemler geliştirmiştir.

“Rahi yönetilen hizmetler profesyonel hizmetler ve global lojistik yetenekleri ile elit ekip ve çalışma el-eldivenin kapsamlı veri merkezi uzmanlığı kaldıraç,” Raisoni söyledi. “Müşterilerimiz uçtan uca çözüm için bir sağlayıcıdan talep edebilirler - süregelen operasyon desteği ile tasarım ve çekirdek veri merkezi altyapı uygulanmasından. fiziksel beş kıtada varlığı ve en iyi sınıfının servis ortaklarının ekosistem sayesinde, dünyanın herhangi bir yerinde ürün ve hizmet bizim tam paketi teslim edebilir.”

Rahi yönetilen hizmetler hakkında daha fazla bilgi için ziyaret edin: Rahi Sistemleri Yönetilen Hizmetler

Rahi Sistemleri çözümleri ve bugünün veri merkezi maliyetini, performans, ölçeklenebilirlik, yönetilebilirlik ve verimliliğini optimize hizmetleri paketi teslim eder. ihtiyaçları ve servis sağlayıcılar, devlet kurumları ve işletmelerin zorlukların derin anlayışı ile girişimciler tarafından 2012 kurulan şirket bir çözüm-merkezli bir yaklaşım, üstün destek ve müşteri başarı kültürü yoluyla büyüdü. Rahi Hindistan, Hong Kong, Singapur, Çin, İrlanda, Hollanda, Birleşik Krallık, Japonya ve Avustralya'da ofisleri ile, Fremont, California. Yılında kurumsal merkezlere sahiptir.

Bir Yanıt bırak