Rahi Systems ve Daxten, Ağır Yükleri Kolaylıkla Artırmak için Veri Merkezi Görevlilerini Etkinleştirir

Alison Kedzior Hakkında

Alison Kedzior, etkili pazarlama stratejileri yönetimi ve geliştirmede uzun yıllara dayanan deneyime sahip olan Rahi Systems VP'dir. İş planlaması ve büyümesi, kârlı ortaklıklar ve etkinlikler ile marka bilincini üstleniyor. MBA'sını Redlands Üniversitesi'nden aldı. AFCOM, 7x24 Exchange ve Pazarlama Profesyonel Hizmetleri Topluluğu (SMPS) ile ilgilenmektedir.

Haziran 22, 2017 - Rahi Systems, veri merkezlerinin optimizasyonu konusunda lider bir uzman olan Daxten ile Türkiye'deki ServerLIFT ürün yelpazesinin tamamını satmak için bugün bir ortak anlaşması yaptığını duyurdu. Bu kaldırıcılar, sunucuların ve ağır IT bileşenlerinin dolaplara yerleştirilmesini kolaylaştırır ve BT personelinin BT ekipmanlarını kendi başına veri merkezi içinde taşımasını sağlar.

Rahi Systems Türkiye Satış Müdürü Timucin Yıldırım, "Daxten ile Türkiye pazarında ortak olmanın heyecanlıyız" dedi. "Çözüm portföyümüze ServerLIFT ürün grubunun eklenmesiyle, veri merkezi uzmanlarına günlük çalışmalarını önemli ölçüde kolaylaştıracak ve sağlığını korumak için güçlü bir araç sağlayabiliyoruz."

Genel olarak, ağır ve hacimli IT bileşenlerini veri merkezi çevresinde taşımak ve üst düzey raflara ağır BT ekipmanı yüklemek yalnızca fiziki olarak vergilendirilmekle kalmaz, aynı zamanda veri merkezi personelinin sağlığı ve güvenliğinde büyük riskler de oluşturur Hassas ve değerli BT ekipmanına zarar verme potansiyelini ortadan kaldırır. Bu zorluklar bugünün veri merkezlerinin dinamik olarak büyüdüğü ve bu nedenle BT donanımının daha sık değiştirilmesi, takviyesi, yeniden yerleştirilmesi ve yeniden yapılandırılması gereği ile daha da artmaktadır. ServerLIFT ürün yelpazesi bu soruna bir çözüm getirmektedir. Modele bağlı olarak, bunlar, 453 kg'a kadar olan ekipmanı, maksimum hassasiyetle maksimum 2.66 metre yüksekliğine kaldırma ve taşıma kapasitesine sahiptir.

"Veri merkezi uzmanlarının bu gibi riskli ve geri çalışılan işi yapmalarını ve artan talepleri karşılamanın tek yolu, güvenli ve kullanımı kolay bir nakliye ve kaldırma çözümü kullanmaktır. ServerLIFT çözümleri bu görevler için özel olarak tasarlandı, "dedi Daxten Genel Müdürü Çad Rislov. "Rahi Systems'in şu anda bu veri merkezini önemli ve tüm ilgili avantaj ve avantajlarını Türkiye'deki müşterilerine sunmasından dolayı çok mutluyuz. Şirket, ServerLIFT müşterilerine proje planlama, lojistik, uygulama ve satış sonrası hizmetler için hedefli destek vermek için en iyi uygulama teknikleriyle önemli tecrübeye sahip. "

ServerLIFT, platform yükselticiler (3m'e kadar kaldırma ekipmanları), ambalaj ve nakliye kutularından dikey olarak yük kaldırma için kaldırma uzantıları ve sunucu yüklemelerine bu zorlu J-slot sunucusu ile yardımcı olmak için bir devirme platformu aksesuar gibi isteğe bağlı eklenti aksesuarlarına sahiptir. raylar. Tüm ürünler Türkiye de Rahi Systems tarafından derhal uygulanmaktadır. Daha fazla bilgi için lütfen + 90 850 205 15 90 üzerinden Rahi Systems ile irtibata geçiniz. [Email protected] veya ziyaret www.rahisystems.com.

Rahi Sistemleri çözümleri ve bugünün veri merkezi maliyetini, performans, ölçeklenebilirlik, yönetilebilirlik ve verimliliğini optimize hizmetleri paketi teslim eder. ihtiyaçları ve servis sağlayıcılar, devlet kurumları ve işletmelerin zorlukların derin bir anlayış ile girişimciler tarafından 2012 kurulan şirket bir çözüm-merkezli bir yaklaşım, üstün destek ve müşteri başarı kültürü yoluyla büyüdü. Rahi Hindistan, Hong Kong, Singapur, Çin, Japonya, İrlanda, Türkiye, Hollanda, İngiltere ve Avustralya'da ofisleri ile, Fremont, California. Yılında kurumsal merkezlere sahiptir.

Daxten Firma Profili

Daxten, veri merkezi içindeki enerji verimliliğini artırmanın ön saflarında yer almaktadır. Şirket, veri merkezinin kaynak verimliliğini ve güvenilirliğini artıran keskin soğutma optimizasyonu (CoolControl), güç dağıtımı ve izleme çözümleri sunmaktadır. Daxten'in merkezi Londra ve Berlin'de. Daha fazla bilgi için lütfen ziyaret edin. www.daxten.com/uk/ or www.daxten.com/de/.

Yanıt Ver