Rahi Systems, Yenilikçi Sıralı Soğutma Üniteleri Piyasaya Sundu

Alison Kedzior Hakkında

Alison Kedzior, etkili pazarlama stratejileri yönetimi ve geliştirmede uzun yıllara dayanan deneyime sahip olan Rahi Systems VP'dir. İş planlaması ve büyümesi, kârlı ortaklıklar ve etkinlikler ile marka bilincini üstleniyor. MBA'sını Redlands Üniversitesi'nden aldı. AFCOM, 7x24 Exchange ve Pazarlama Profesyonel Hizmetleri Topluluğu (SMPS) ile ilgilenmektedir.

Verimli Üniteler Bugünkü Isı Yüklerini Doldurmak İçin Daha Yüksek Kapasite Sunuyor

Fremont, Calif. - Ağustos 11, 2017 - Rahi Systems bugün yeni Sıralı soğutma üniteleri Küçük bir alan kaplamasında maksimum performans sağlar. Orta ve büyük veri merkezi ortamları için tasarlanan bu üniteler, bugün piyasadaki diğer sıralı soğutma ürünlerinden üç kat daha fazla verim sağlayan yenilikçi bir tasarıma sahiptir.

The,en Sıralı soğutma üniteleri 600mm ve 900mm genişliklerde 100kW IT yükünün soğuması için kapasiteler mevcuttur. Onların 1200mm derinliği bugünün yoğun yoğunluklu veri merkezlerinde kullanılan dolaplarla uyumlu hale getiriyor.

"Bu ürünü tasarlarken mühendis ekibimiz, ürünün formuna ve uyuma ve kurulum kolaylığına dikkat etti. Sıralı soğutma ünitelerimiz bir günden daha kısa bir sürede kurulabilir ve veri merkezinde tekdüzeli bir görünüm sağlayabilir "dedi. "Müşterilerimiz için mümkün olan en iyi performansı elde etmek için yalnızca en yüksek kalitede bileşen kullandık."

The,en Sıralı soğutma üniteleri ihtiyaçlarını geniş bir aralığını karşılamak üzere yoğunlaştırıcı, su, soğutulmuş su ve DX hava ve su soğutmalı konfigürasyonlarda mevcuttur. Bu elektronik olarak (EC), veri merkezi dolapları boyunca düzgün hava akımını sürücü fanlar komütasyonlu değişken hızlı 18 kadar bir duvar içerir. Yedek tek ve üç fazlı otomatik transfer şalterleri, çalışırken değiştirilebilen fanlar, ve birimler son derece güvenilir yapmak için bir su soğutucu veya kompresör arızası durumunda düşük kapasite ile çalışan devam ettirme kabiliyeti.

Sezgisel bir dokunmatik ekran arabirimi, IT iş yükündeki kaymalara göre soğutma kapasitesini yönetmek ve dengelemek için makine öğrenimi ve yapay zekayı kullanan Flex Yönetim yazılımı içerir. Akıllı kontrol paneli, verimliliği en üst düzeye çıkarmak için birden fazla birimin birlikte çalışmasına izin verir.

"Küresel ayak izimiz, bu ürünleri çok sayıda coğrafyada sunmamızı sağlıyor. Ortaklarımız ve makine mühendisliği müteahhitleri ekibimizle müşterilerimize hızlı kurulum ve satış sonrası bakım hizmetleri sunuyoruz "diyen Rahi Europe GM, Marcus Doran şunları söyledi:

The,en Sıralı soğutma üniteleri Genellikle bugün mevcuttur ve Rahi'nin Enconnex marka. Rahi Systems, sıralı soğutma ürünleri portföyüyle zaten dört büyük müşteri dağıtımını tamamladı.

Rahi Sistemleri çözümleri ve bugünün veri merkezi maliyetini, performans, ölçeklenebilirlik, yönetilebilirlik ve verimliliğini optimize hizmetleri paketi teslim eder. ihtiyaçları ve servis sağlayıcılar, devlet kurumları ve işletmelerin zorlukların derin bir anlayış ile girişimciler tarafından 2012 kurulan şirket bir çözüm-merkezli bir yaklaşım, üstün destek ve müşteri başarı kültürü yoluyla büyüdü. Rahi Hindistan, Hong Kong, Singapur, Çin, Japonya, İrlanda, Türkiye, Hollanda, İngiltere ve Avustralya'da ofisleri ile, Fremont, California. Yılında kurumsal merkezlere sahiptir.

Yanıt Ver