Rahi Systems, 100% RF Ekranlamayı Sağlayan Kasayı Geliştiriyor

Alison Kedzior Hakkında

Alison Kedzior, etkili pazarlama stratejileri yönetimi ve geliştirmede uzun yıllara dayanan deneyime sahip olan Rahi Systems VP'dir. İş planlaması ve büyümesi, kârlı ortaklıklar ve etkinlikler ile marka bilincini üstleniyor. MBA'sını Redlands Üniversitesi'nden aldı. AFCOM, 7x24 Exchange ve Pazarlama Profesyonel Hizmetleri Topluluğu (SMPS) ile ilgilenmektedir.

RF Korumalı Raf, Ekipmanları Radyo Frekansı Parazitinden Ayırır

2, 2017 - Rahi Systems, radyo frekansı (RF) girişimine karşı 100 yüzde koruma sağlayan eşsiz bir dolap muhafazası geliştirdi. RF Shielded Rack, kablosuz zayıflatma gerektiren aygıt testleri ve güvenlik ve düzenleyici gereksinimleri karşılamak için hassas verilerin izole edilmesi gereken durumlarda idealdir.

Rahi Systems CEO'su Tarun Raisoni, "RF Shielded Rack'i tasarlarken mühendislerimiz bir dizi engelin üstesinden gelmek zorunda kaldılar" dedi. "Bir Faraday kafesi oluşturmak nispeten basittir, ancak aygıt testi uygulamaları için kasaya güç, soğutma ve ağ bağlantısı sağlamanız gerekir. RF paraziti engelleme toleransları az bulunur - yaklaşık 1.2 milimetre. Herhangi bir deliğin RF kalkanla kaplandığından emin olmak zorundaydık "dedi.

RF Korumalı Raf, koruma efektifliğini korumak için dikişlerde ve kapılarda özel contalar kullanır. Kasa performans gerektirmeden gerekli raf gücünü sağlamak için hat filtreleri içerir. Estetik açıdan hoş bir ünite oluşturmak için tüm malzemeler dikkatlice uygulanır ve takılır.

Muhafazanın üstündeki bir güç kontrol ünitesi, RF-ekranlama performansını etkilemeksizin tek ve üç fazlı güç ünitesine getirilmesini sağlar. Özelleştirilebilir G / Ç panelleri, sinyal ve fiber bağlantısı için izin verir. Kabin ile birlikte özel topraklama aksesuarları türleri de sağlanmaktadır.

Raisoni, "Bu muhafaza 45U yüksekliğinde ve 1200 milimetre derinlikte sunuluyor ve günümüz veri merkezleri için uygun form, uyum ve işlev sunmak için" dedi. "Birim sismik olarak bağlanabilir ve diğer dolaplarla birleştirilebilir. Kare delikli raylar ile birlikte geliyor ve cihazların kolayca yerleştirilmesini sağlıyor. "

RF Shielded Rack, Rahi'nin titiz özelliklerine göre üretilmiştir ve bugün satın alınabilir. Rahi, geçici dağıtımlar ve küçük ölçekli projeler için uygun maliyetli bir seçenek sunarak muhafazayı bir hizmet olarak sunuyor.

Rahi Sistemleri çözümleri ve bugünün veri merkezi maliyetini, performans, ölçeklenebilirlik, yönetilebilirlik ve verimliliğini optimize hizmetleri paketi teslim eder. ihtiyaçları ve servis sağlayıcılar, devlet kurumları ve işletmelerin zorlukların derin bir anlayış ile girişimciler tarafından 2012 kurulan şirket bir çözüm-merkezli bir yaklaşım, üstün destek ve müşteri başarı kültürü yoluyla büyüdü. Rahi Hindistan, Hong Kong, Singapur, Çin, Japonya, İrlanda, Türkiye, Hollanda, İngiltere ve Avustralya'da ofisleri ile, Fremont, California. Yılında kurumsal merkezlere sahiptir.

Yanıt Ver