Rahi Systems ACG SF tarafından 2017 Üstün Büyüme Ödülüyle Onurlandırıldı

Alison Kedzior Hakkında

Alison Kedzior, etkili pazarlama stratejileri yönetimi ve geliştirmede uzun yıllara dayanan deneyime sahip olan Rahi Systems VP'dir. İş planlaması ve büyümesi, kârlı ortaklıklar ve etkinlikler ile marka bilincini üstleniyor. MBA'sını Redlands Üniversitesi'nden aldı. AFCOM, 7x24 Exchange ve Pazarlama Profesyonel Hizmetleri Topluluğu (SMPS) ile ilgilenmektedir.

Prestigious Ödülü, Rahi'nin Başlangıcından Küresel BT Güç Merkezine Yükselmesini Tanınıyor

Kasım 22, 2017 - Rahi Systems, Kurumsal Büyüme için Birlik (ACG) San Francisco tarafından 2017 Üstün Büyüme Ödülü ile sunuldu. Ödül, iş dünyasında başarı elde etmek için Bay Area'daki orta pazar şirketlerinin başarısını kabul ediyor.

Ödül için finalist seçerken ACG San Francisco, bir şirketin son üç yıldaki büyümesine, misyon ve vizyonuna, liderliğine ve iş dünyasındaki itibarına bakıyor. Kuruluş, Rahi'nin 2013'taki önyüklemeli başlangıçtan dünyadaki en büyük markaların bazılarına kurumsal sınıf teknoloji çözümleri ve hizmetleri sağlayan global bir kuruluşa olan hızlı büyümesinden etkilendi.

Ödül San Francisco Şehir Kulübünde bir gala öğle yemeğinde Kasım 16'da sunuldu. Rahi'nin CEO'su ve Kurucularından Tarun Raisoni, ödülünü şirket adına kabul etti.

Raisoni, "Bu prestijli ödülü ACG San Francisco'dan almaktan gurur duyuyoruz," dedi. "Geçmişte alıcılar, LinkedIn, Torani ve Tavsiyeler de dahil olmak üzere Bay Area'da en tanınmış şirketlerden bazıları olmuştur - kendi şirketlerinde olmaktan onur duymaktadır.

"Rahi sadece dört yılda küçük bir girişimden beş kıtada fiziksel olarak var olan orta pazar firmasına geçti. Başarımızı, müşterilerimize en üst düzey kalite, profesyonellik ve hizmet sunma taahhüdümüzü bağlıyoruz. Müşterilerimize, veri merkezi ve teknoloji ihtiyaçlarını karşılama fırsatı verdikleri için de minnettarız. "

1954'de kurulan ACG, dünya genelinde yerel bölümlerle temsil edilen 14,000 üyeden fazlasına sahiptir. ACG San Francisco, orta-pazar şirketlerinin büyüme stratejilerini uygulamalarına yardımcı olacak eğitim olaylarının yanı sıra, sahipler, yöneticiler, yatırımcılar, borç verenler ve danışmanlar için ağ oluşturma olanakları sunmaktadır.

Rahi Sistemleri çözümleri ve bugünün veri merkezi maliyetini, performans, ölçeklenebilirlik, yönetilebilirlik ve verimliliğini optimize hizmetleri paketi teslim eder. ihtiyaçları ve servis sağlayıcılar, devlet kurumları ve işletmelerin zorlukların derin bir anlayış ile girişimciler tarafından 2012 kurulan şirket bir çözüm-merkezli bir yaklaşım, üstün destek ve müşteri başarı kültürü yoluyla büyüdü. Rahi Hindistan, Hong Kong, Singapur, Çin, Japonya, İrlanda, Türkiye, Hollanda, İngiltere ve Avustralya'da ofisleri ile, Fremont, California. Yılında kurumsal merkezlere sahiptir.

Pazarlama Müdür Yardımcısı

Yanıt Ver