Rahi Systems, ServerLIFT ürünlerini Çin'de dağıtma amaçlı özel anlaşma imzaladı

Alison Kedzior Hakkında

Alison Kedzior, etkili pazarlama stratejileri yönetimi ve geliştirmede uzun yıllara dayanan deneyime sahip olan Rahi Systems VP'dir. İş planlaması ve büyümesi, kârlı ortaklıklar ve etkinlikler ile marka bilincini üstleniyor. MBA'sını Redlands Üniversitesi'nden aldı. AFCOM, 7x24 Exchange ve Pazarlama Profesyonel Hizmetleri Topluluğu (SMPS) ile ilgilenmektedir.

ServerLIFT, BT Personeline Ekipmanları Verimli ve Güvenilir Şekilde Taşıyor

Fremont, California - Temmuz 17, 2017 - Rahi Systems ve ServerLIFT, Rahi'nin Çin pazarında ServerLIFT ürünlerini dağıtacakları özel bir anlaşma yaptıklarını duyurdu. ServerLIFT üreticileri, BT ekipmanını veri merkezi ortamında güvenli ve verimli bir şekilde taşımak için tasarlanmış otomatik asansörleri üretmektedir.

Anlaşmanın bir parçası olarak Rahi Systems envanter, destek ve hizmetler sağlayacak. Müşterilerin ekipman alımı veya kiralama seçeneği var. ServerLIFT ürünleri ortalama ekipmanın kurulum süresini en az% 40 azaltabilir, işyeri yaralanmalarını azaltabilir ve BT varlıklarının doğru bir şekilde kurulduğundan ve çalıştığından emin olabilirsiniz.

Verimlilik, günümüzün veri merkezi operasyonlarında oyunun adı. Rahi Systems Operasyon Müdürü Vivian Qi, BT ortamının dinamik doğasından ötürü, kuruluşların hızlıca rafa monte edilen ekipmanı paketinden çıkarmalarına ve gerektiğinde hareket ettirmelerine yardımcı olabilecek araçlara ihtiyaç duyuyorlar "dedi. "ServerLIFT ürünleri kurulum sürecini hızlandırarak, bir ya da iki kişinin tüm ekibin çalışmasını genellikle yarı yarıya tamamlamasına imkân tanıyor. Ayrıca, 453 kilograma kadar olan ekipmanı taşıyabilir ve kaldırabilir, çünkü ServerLIFT, ekipmanı taşırken IT personelinin yaralanması riskini azaltır veya ekipmanın hasar görmesini önler. "

Sözleşme bugün Rahi ve ServerLIFT arasındaki artan ilişkiyi yansıtıyor. İki şirket daha önce Güneydoğu Asya Bölgesi'ni kapsayan dağıtım anlaşmalarını ilan etti, Hindistan, Bangladeş, Sri Lanka ve diğer komşu ülkelerle birlikte. Rahi de var Daxten ile ortak anlaşma imzaladı, Veri merkezi optimizasyonunda lider bir uzman olarak, Türkiye'deki tüm ServerLIFT ürün gamını sattı. Rahi, bir satıcı sözleşmesi uyarınca ABD'de ServerLIFT ürünlerini sunmaktadır.

ServerLIFT Satış Direktörü Steve Bashkin "Rahi Systems ile ortak olmaktan ve coğrafi olarak ilişkimizi genişletmeye çok memnunuz" dedi. "Rahi'nin veri merkezi altyapısı tasarım ve uygulaması konusundaki uzmanlığı bizim için doğal bir uyum. Çözümlerimizin Rahi'nin kurumsal ve hizmet sağlayıcısı müşterilerine katma değer getirdiğine inanıyoruz. "

Rahi Sistemleri çözümleri ve bugünün veri merkezi maliyetini, performans, ölçeklenebilirlik, yönetilebilirlik ve verimliliğini optimize hizmetleri paketi teslim eder. ihtiyaçları ve servis sağlayıcılar, devlet kurumları ve işletmelerin zorlukların derin bir anlayış ile girişimciler tarafından 2012 kurulan şirket bir çözüm-merkezli bir yaklaşım, üstün destek ve müşteri başarı kültürü yoluyla büyüdü. Rahi Hindistan, Hong Kong, Singapur, Çin, Japonya, İrlanda, Türkiye, Hollanda, İngiltere ve Avustralya'da ofisleri ile, Fremont, California. Yılında kurumsal merkezlere sahiptir.

ServerLIFT Hakkında

ServerLIFT Corp, 2002'de veri merkezindeki sunucuları ve diğer BT ekipmanlarını idare edebilecek güvenli ve etkili bir talebe yanıt olarak kuruldu. Tasarım ve üretim entegrasyonu üzerine yoğun bir odaklanma ile Fortune 50 şirketlerinin 100% 'si tarafından güvenilir IT ekipmanı taşıma çözümleri alanının önde gelen sağlayıcısı olmak için büyüdük.

Katrina Sun
Hesap Yöneticisi