Rahi Systems, DCIM Uzmanlığını Avrupa'da Genişletmek İçin Nlyte ile Takımlar Artırdı

Alison Kedzior Hakkında

Alison Kedzior, etkili pazarlama stratejileri yönetimi ve geliştirmede uzun yıllara dayanan deneyime sahip olan Rahi Systems VP'dir. İş planlaması ve büyümesi, kârlı ortaklıklar ve etkinlikler ile marka bilincini üstleniyor. MBA'sını Redlands Üniversitesi'nden aldı. AFCOM, 7x24 Exchange ve Pazarlama Profesyonel Hizmetleri Topluluğu (SMPS) ile ilgilenmektedir.

Fremont, Calif - Aralık 20, 2017 - Rahi Systems, veri merkezleri ve kolorasyon tesislerinde altyapının yönetimi ve optimizasyonu üzerine odaklanan bir yazılım şirketi olan Nlyte Software ile olan ortaklığını bugün bildirdi.

Avrupa merkezli Rahi Systems ekibi, Avrupa Nlyte İş Ortağı Ağı'nın bir parçası olarak teknik ve ticari akreditasyona kavuşmuştur. Rahi System'in yetenekli veri merkezi uzmanları Nlyte Software'in markasının bir uzantısı olarak hareket edecekler. Rahi System'in misyonu, veri merkezlerine dahil olmak için en iyi teknolojiyi benimseyerek müşterilerini daha başarılı hale getirmektir. Nlyte Software ile Rahi Systems portföyüne kanıtlanmış bir kurumsal veri merkezi altyapı yönetimi çözümü (DCIM) ekliyor.

Rahi Systems müşterileri, Nlyte Software'in çözümünü kullanarak, bilinçli kararlara dayalı olarak daha fazla verimlilikle gelecekteki büyümelerini planlayabilecekler. Bu müşteriler, heterojen ve karmaşık IT sitelerine sahip olma eğilimindedir ve kendi işleriyle ölçeklenebilir eksiksiz bir çözüme ihtiyaç duymaktadırlar.

Tüm Rahi Systems'in çözümleri aynı temel ilkelere dayanıyor: azami kullanılabilirlik, gelişmiş güvenlik, artan verimlilik ve en düşük maliyet. Uzmanları, müşterilerin karşılaştığı zorlukları bilen ve veri merkezlerinin Nlyte Software gibi bir çözüm dağıtarak daha verimli hale gelebileceğini bilen endüstri uzmanlarıdır.

Rahi Systems Europe Satış ve Genel Müdür Yardımcısı Marcus Doran, "Veri merkezi piyasası gerçek bir değişim geçiriyor. Yöneticiler, zorlukları karmaşıklık, maliyet ve mevcut tempoda ölçeklendirilemiyorlar ile mücadele ediyorlar. Altyapı varlıklarını optimize etmek için DCIM'i benimsemeyenler, daha etkili ve etkili koloasyon tesisleri ve özel veri merkezleri üreten daha hızlı operatöre yetişmek zorunda kalıyorlar. Nlyte'in çözümleri ve hizmetleri, veri merkezi çözümleri için altyapı yönetim portföyümüzü tamamlıyor "dedi.

EMEA'nın Satış Müdürü Nlyte Software'in Moshe Benjo, "Nlyte, veri merkezi yöneticilerine altyapı varlıklarını analiz etme ve optimize etme araçları sunuyor. Veri merkezinde faaliyet gösteren varlıkların işleyişinin doğru bir şekilde anlaşılması, yatırımların büyümesiyle birlikte yayılmanın ne hale gelebileceğinin kontrolünü ele geçirmenin ilk adımıdır. Rahi Systems, bu eğilimi tersine çevirmek için veri merkezi operasyonlarında derin uzmanlığa sahiptir. "

Rahi Systems, günümüz veri merkezinin maliyetini, performansını, ölçeklenebilirliğini, yönetilebilirliğini ve verimliliğini optimize eden bir dizi çözüm ve hizmet sunmaktadır. 2012'te girişimciler tarafından hizmet sağlayıcıların, devlet kurumlarının ve işletmelerin ihtiyaçlarını ve zorluklarını derin bir anlayışla kuran şirket, çözüm odaklı bir yaklaşım, seçkin bir destek ve müşteri başarısı kültürü yoluyla büyümüştür. Rahi, şirket merkezini Hindistan, Hong Kong, Singapur, Çin, Japonya, İrlanda, Türkiye, Hollanda, Birleşik Krallık ve Avustralya'da ofisleri bulunan Calif. Fremont'da bulunuyor.

Nlyte Hakkinda

2004'de kurulan Nlyte Software, endüstri lideri veri merkezi altyapısı yönetimi olarak bilinir (DCIM) çözüm sağlayıcı. Nlyte'nin DCIM "dock to decom" yaşam döngüsü boyunca tüm veri merkezi işlemlerini destekleyen eşsiz işlevsellik sağlar. Nlyte'nin DCIM çözümü, 98 oranında bir müşteri tutma oranı ile dünyanın birçok büyük ve en sofistike veri merkezinin yanı sıra birçok küçük ve orta ölçekli kuruluş tarafından kullanılmaktadır. Müşteriler, Nlyte DCIM çözümünü hızlı bir şekilde kullanabilir ve tüm veri merkezi süreçlerinde azaltılmış maliyetlerden ve verimliliğin keyfini hemen çıkarabilir. Daha fazla bilgi için, ziyaret edin.www.nlyte.comtakip et@nlyteTwitter'da.

Pazarlama Müdür Yardımcısı

Yanıt Ver