Rahi Sistemleri Mühendisliği Başkan Yardımcısı olarak Atadı Paul Weber, Küresel Genişleme Devam Ediyor

FREMONT, Kaliforniya - Hızlı büyüyen ve yenilikçi bir Veri Merkezi Çözümleri Sağlayıcısı olan Rahi Systems, bugün Paul Weber'in Mühendislik Bölüm Başkanlığı görevine atanmasını duyurdu. Mühendislik rolünün Başkanlığında, Rahi Systems'ın Yenilikçi Çözümlerinin sürekli olarak geliştirilmesinden ve uygulanmasından sorumlu olacak. Paul en son Yahoo! Veri Merkezi Operasyonları Kıdemli Müdürü olarak görev yaptı. Inc. Yahoo! 'Da, Paul Veri Merkezi'nin hem tesis hem de BT operasyon yönleri ile en büyük veri merkezlerinin bazılarını tasarlamak ve yönetmekle sorumluydu. Paul, endüstride 20 yıllık deneyime sahiptir ve sektördeki en verimli veri merkezlerini yönetme konusunda zengin bilgi birikimine sahiptir.

“Her girişim bugün genel ve özel Cloud ile aynı hizaya bir Veri Merkezi Stratejisi olması gerekir. Rahi Sistemleri maliyet etkin ve verimli veri merkezini sunmak için yeteneği sağlar. Hızlı bir etkin bir şekilde üçüncü parti veya OEM çözümlerini özelleştirmek ve entegre yeteneği Veri Merkezi Operatörleri için önemli olduğunu”Paul Weber söyledi.

“Biz Sanayi Veri Merkezi genişleme ile son üç yılda muazzam bir büyüme oldu. Son altı ay içinde, ekibimiz Verimli Veri Merkezleri 20MWs daha sağlayarak tam ölçekli Veri Merkezi Uygulama uygulamıştır. Paul zengin deneyim ve bilgi bize daha da kritik müşteri sorunlarını çözmek ve müşterilerimiz daha verimli olmasına yardımcı yardımcı olacak”Tarun Raisoni Rahi Sistemlerinde Genel Müdürü söyledi.

Rahi Sistemleri Raf dolapları soğutma, güç dağıtımı ve BT Altyapısı Bant Yönetimi Out kapsayacak Veri Merkezi Fiziksel Altyapı çözümleri geliştirdi. çözümler Depolama, Ağ ve Compute ait Tümleşik altyapıların iyi çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Rahi Sistemleri Bu alandaki başlıca üreticileri ile lider ortağıdır.

Rahi Sistemleri müşteriler, dinamik iyi Enstrümante ve yüksek verimlilik içine kendi veri merkezlerini gelişmeye yardımcı Küresel Veri Merkezi Çözümleri sağlayıcısıdır. Rahi Sistemleri komple anahtar teslimi çözüm sunmak için Hesaplama'yı Depolama, Ağ ve hizmetlerle Veri Merkezleri ve Mühendislik Labs Fiziksel Altyapı Çözümleri sağlar. Rahi Sistemleri Coğrafi Pazarlarda çeşitli dağıtım, lojistik ve Uygulama Hizmetleri sağlar.

Rahi Sistemleri ABD, Hindistan, Hollanda, Singapur, Japonya, Hong Kong, Çin ve Latin Amerika'da ofisleri ile global müşterilerine hizmet vermektedir. Rahi Sistemleri 2012 kuruldu ve Silikon Vadisi merkezli.

Halkla ilişkiler:
Rahi Sistemleri A.Ş.
Hailey Park, + 1 510-870-1501
www.rahisystems.com

Rahi Systems, fiziksel altyapı, depolama, hesaplama ve ağda eksiksiz bir ürün paketi sunan Global Veri Merkezi Çözümleri sağlayıcısıdır. Buna ek olarak, Rahi, lojistik, dağıtım, kurulum ve veri merkezi çözümlerinin sürekli olarak desteklenmesinde müşterilere yardımcı olmak için profesyonel ve yönetilen hizmetler sunmaktadır.

Yoruma kapalı.