Rahi Systems, Avrupa'daki Veri Merkezi Çözüm Kurulumlarının ana hatları ile ortak oldu

Fremont, Kaliforniya - Haziran 3, 2019 - Rahi Systems, bugün Frankfurt, Almanya ve Amsterdam, Hollanda'da bulunan 'Alman mühendisliği' tesisleri bulunan Avrupalı ​​bir veri merkezi sahibi / işletmecisi maincubes ile ortaklığını duyurdu.

Ortaklık anlaşması uyarınca Rahi Systems, Maincubes'in Frankfurt, Almanya'daki (FRA01) ve Amsterdam Schiphol-Rijk, Hollanda'daki (AMS01) lokomotif tesislerinde veri merkezi altyapı çözümü kurulumları sağlayacak. Bu çözümler, ihtiyaç duyulan altyapı tasarımı ve kurulumunu sunarak bulut servis sağlayıcılarına (CSP'ler), içerik sağlayıcılarına ve kurumsal şirketlere hitap edecektir. Maincubes, yakın zamanda Amsterdam'daki iki özel toptan satış veri merkezi takımını (1.7MW ve 1.3MW) potansiyel müşterilere anahtar teslim çözümler sunmasını sağlayabilecektir.

Rahi Systems Avrupa Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Marcus Doran, “Rahi Systems ve maincubes gerçekten tamamlayıcı hizmetler sunuyor” dedi. “Maincubes, Amsterdam AMS01 veri merkezlerinde toplam 3MW kapasitesine sahip iki veri merkezi paketi sunmaktadır. Rahi'nin Amsterdam ofisi ana boruların 23.5km içinde elverişli bir konumdadır, bu yere uçtan uca veri merkezi ve laboratuar kurulumları için ideal olan bu iki büyük veri merkezi takımını kolaylıkla servis edebilir ve destekleyebiliriz. ”

Alman inşaat şirketi Zech Group’un bir parçası olan maincubes, ilk ortak veri merkezini 2017’in Ekim ayında Almanya’nın Frankfurt kentinde kurdu. Maincubes, veri merkezi altyapısının 'Alman mühendisliği' olduğunu iddia ediyor, bu da şirketin veri merkezi altyapısı ile ilgili risk almaktan hoşlanmadığı anlamına geliyor. Bu nedenle, yüksek yedeklilik, kullanılabilirlik ve güvenlik şirketin öncelikli listesindedir. Maincubes geçtiğimiz günlerde mühendislik çabalarının Frankfurt'ta DAX listesinde yer alan iki müşterinin kaydolduğunu belirtti. Maincubes'in ikinci Avrupa veri merkezi, Hollanda'daki Amsterdam Schiphol-Rijk, Eylül ayında açıldı.

“Maincubes, Alman olarak ele aldığımız bir yaklaşım olan sağlam ve riskten kaçınan veri merkezi altyapısını dağıtmaya odaklanıyor. Tesislerimiz Alman mühendisliğine göre, ”diyor maincubes Direktörü Joris te Lintelo. “Aynı, girdiğimiz ortaklıklar için de geçerli. Rahi Systems, 2012'te kurulduğundan beri, şirket, veri merkezi hizmetleri için birçok mutlu müşterisiyle kanıtlanmış iz kayıtları oluşturmayı başardı. Büyüme hızı aynı zamanda hayal gücüne de hitap ediyor. Rahi Sistemlerinin yönetimi, müşterileri kurumsal sınıf veri merkezi çözümleriyle destekleme konusunda 'katı mühendislik' vizyonumuzu paylaştığı için bugün açıklanan işbirliği anlaşmasından çok memnunuz. ”

Rahi Systems, günümüzün entegre ortamının maliyetini, performansını, ölçeklenebilirliğini, yönetilebilirliğini ve verimliliğini optimize eden bir çözüm ve hizmet paketi sunar. 2012'te servis sağlayıcıların, devlet kurumlarının ve işletmelerin ihtiyaç ve zorluklarını derinlemesine anlayan girişimciler tarafından kurulan şirket, çözüm odaklı bir yaklaşım, üstün destek ve müşteri başarısı kültürü ile büyümüştür. Rahi'nin ABD, Hindistan, Hong Kong, Singapur, Çin, Türkiye, İrlanda, Hollanda, İngiltere, Japonya ve Avustralya'da ofisleri bulunan Fremont, Kaliforniya'da şirket merkezi bulunmaktadır.

Maincubes hakkında

Alman inşaat şirketi Zech Group’un bir parçası olan ve merkezi Frankfurt am Main’de bulunan maincubes, Avrupa’da büyük ölçekli, yedekli olarak tasarlanmış ve yüksek güvenlikli veri merkezlerinin piyasaya sürülmesini planlamıştır. Şu anki lokasyonları arasında Frankfurt, Almanya ve Hollanda'nın Amsterdam Schiphol-Rijk kenti bulunuyor. maincubes Frankfurt (FRA01), kısa sürede DAc listelenen iki şirkete kaydoldu. FRA01 hala boş alanlara sahip. Yeni açılan Amsterdam Schiphol-Rijk tesisleri (AMS01) hala iki özel toptan veri merkezi takımı (1.7MW ve 1.3MW) içeren boş alana sahip.

Maincubes hakkında daha fazla bilgi edinmek için şu adresi ziyaret edin: https://www.maincubes.com/en/

Alison Lolis
Pazarlama Müdür Yardımcısı