Rahi Systems, Serro, PiTek'i Satın Aldı

Stratejik Satın Almalar Rahi'nin Ağ Uygulama ve Destek ve Veri Merkezi Altyapısı Çözümlerindeki Yeteneklerini Genişletmesini Sağlıyor.

Fremont, Kaliforniya - June 6, 2019 - Rahi Systems, Entegre Çevre stratejisini, kullanıcıların etkileşime girdiği tüm cihazları ve uygulamaları ve perde arkasındaki destek teknolojisini içeren bütüncül bir yaklaşımla güçlendiren iki yeni satın alma işlemi gerçekleştirdi. Bu satın almalar Rahi'nin dünya çapındaki müşterilerine yüksek verimli veri merkezi altyapı çözümleri sunma yeteneğini de genişletiyor.

Rahi'nin Serro LLC'yi satın alması, ağ tasarımı, otomasyon, düzenleme ve bulut altyapısı konularında ek uzmanlık getiriyor. Serro ekibi, Kaliforniya'daki Fremont'taki Network Operasyon Merkezi aracılığıyla danışmanlık ve uygulama hizmetleri ve 24 × 7 tarafından yönetilen hizmetler sunmaktadır. Malzeme listesi oluşturma ve onaylama, sipariş yönetimi, aşamalandırma, entegrasyon ve teslimat hizmetleri, Rahi'nin küresel dağıtım ve lojistik yeteneklerini tamamlar ve geliştirir.

“Ağ, Entegre Çevre teklifimizin önemli bir bileşeni. Doğru ağı kurma yeteneği, verimlilik, verimlilik ve esneklik dahil olmak üzere müşterilerimize gerçek ticari faydalar sağlıyor, ”diyor Rahi Systems CEO ve Kurucu Ortak Tarun Raisoni. “Serro, bu eşsiz değeri müşterilerimize sunabilecek yetenekli bir mühendis ekibine sahiptir. Güvenli, güvenilir ve ölçeklenebilir ağlar oluşturma yeteneğimizi genişlettiğimiz için çok heyecanlıyız. ”

Avustralya merkezli PiTek, yükseltilmiş zeminler, yapısal tavanlar, elektrik dağıtım yolları ve hava akımı yönetimi için raflar, dolaplar ve koridor ürünleri içeren benzersiz veri merkezi çözümleri sunar. PiTek'in kurucusu Tony Khoury şimdi Rahi Systems Australia'nın Genel Müdürüdür ve Rahi'nin hızla büyüyen bölgede varlığını inşa etmeye yardımcı olur.

Raisoni, “Tony, veri merkezi endüstrisinde 30'ten daha uzun bir deneyime sahip ve o ve ekibi müşterilerimizin daha hızlı pazarlanabilmesi için altyapı çözümlerini daha verimli bir şekilde sunmamıza yardımcı olacak” dedi. “PiTek'in çözümleri, dünyadaki müşterilere daha geniş bir çözüm yelpazesi getirmemizi sağlayacak olan mevcut raf, dolap, soğutma ünitesi, kablolama, bileşen ve aksesuar teklifimizi tamamlayacak” dedi.

Rahi Systems iş vizyonu hakkında daha fazla bilgi edinmek ve son kazanımlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için Rahi Güncellemeleri.

Rahi Systems, günümüzün entegre ortamının maliyetini, performansını, ölçeklenebilirliğini, yönetilebilirliğini ve verimliliğini optimize eden bir çözüm ve hizmet paketi sunar. 2012'te servis sağlayıcıların, devlet kurumlarının ve işletmelerin ihtiyaç ve zorluklarını derinlemesine anlayan girişimciler tarafından kurulan şirket, çözüm odaklı bir yaklaşım, üstün destek ve müşteri başarısı kültürü ile büyümüştür. Rahi'nin ABD, Hindistan, Hong Kong, Singapur, Çin, Türkiye, İrlanda, Hollanda, İngiltere, Japonya ve Avustralya'da ofisleri bulunan Fremont, Kaliforniya'da şirket merkezi bulunmaktadır.

Alison Lolis
Pazarlama Müdür Yardımcısı