• Dil seçiniz US CA

Limerick, İrlanda — 22 Haziran 2021 — Küresel bir BT altyapı şirketi olan Rahi, İrlanda'nın Limerick kentinde beşinci yılını kutluyor. Merkezi Fremont, California'da bulunan şirket, EMEA genelindeki müşterilere daha iyi hizmet vermek için 2016 yılında Limerick'te EMEA satış merkez ofisini kurdu.

Rahi, BT altyapısı, veri merkezi dönüşümü, ses ve video, ağ oluşturma, veri depolama ve güvenlik çözümleri sağlamasıyla dünya çapında tanınmaktadır. Organizasyon kısa süre önce, şirketin önümüzdeki üç yıl içinde bölgeye 5 milyon dolar yatırım yapacağını görecek olan MEA pazarına doğru genişlemeyi duyurdu.

2012 yılında kurulan Rahi, dünyanın en dinamik sistem entegratörlerinden biri olarak itibarını hızla pekiştirdi. Rahi'nin engin ortak peyzaj, şu anda yerel olarak mevcut olmayan bölgeler genelinde yıkıcı teknolojiler sunar. Bu ortaklardan bazıları Zoom, Nutanix, Palo Alto, Cobalt Iron, Lenovo, Juniper, Netapp, ZPE ve Crestron gibi küresel teknoloji devlerini içeriyor.

“Rahi, müşterilerimizin dijital dönüşüm yolculuğu için en iyi endüstri çözümlerini sunmaya kendini adamıştır. Çözümlerimiz, kuruluşun mevcut veri portföyünü tamamlıyor ve dijital iş tekliflerini genişletmeye yardımcı oluyor, ”diyor Rahi, EMEA Başkan Yardımcısı Marcus Dornan.

Rahi'nin Yönetilen Hizmetler Portföyü

Rahi'nin geniş çözüm portföyü her organizasyonun ihtiyacına göre uyarlanır ve şirketin yaklaşımı her zaman teslimatları esnek, yönetilebilir ve uygun fiyatlı tutmaktır.

Rahi, yeni başlayanlardan küresel Fortune 10 şirketlerine kadar her büyüklükteki kuruluş için, öncelikle teknoloji dikeyinde küresel çözümler sunar, ancak sağlık ve perakende sektörlerine genişlemiştir. Rahi'nin eksiksiz profesyonel ve yönetilen hizmetleri paketi, müşterilerin veri merkezleri, BT, ağ, kampüs ve işbirliğinin başarılı ve verimli olması için ihtiyaç duyduğu iş sonuçlarına odaklanır.

Sekiz yılı aşkın tecrübesi, 40 lokasyonu ve dünya çapında 700'den fazla çalışanı ile Rahi, müşterilerine geniş bir endüstri lideri dijital altyapı ve iş çözümleri portföyü sunmaktadır.

Bay Doran, "Birçok kuruluş henüz uzaktan yönetim araçlarını ve çözümlerini benimsemedi" dedi. “Tam bir tamamlayıcımız var yönetilen hizmetler ve 24×7 ağ operasyon merkezi (NOC), böylece ortamınız 15 dakika içinde kararlı bir yanıt süresiyle sürekli olarak izlenir. NOC'miz, genellikle müşteri bir sorun olduğunu anlamadan önce hızlı çözüm sağlayabilen eğitimli profesyonellerden oluşmaktadır."

Bütçe itirazını konuşmadan kaldırırken modern çözümlere geçiş yapın. Otomatik işlemler, yenilikçi siber güvenlik ve eski ve modern iş yükleri için tek bir çözümle veri ortamınızı ve ses-video ortamınızı modernleştirin. Tüm BT varlıkları için tek bir kurumsal sınıf çözümle birden çok yedekleme sağlayıcısının ve ürününün karmaşıklığını ortadan kaldırın. Rahi.