• Bir dil seçin US CA

[Pune, Hindistan, 10 Aralık 2020]  RahiHindistan'ın önde gelen Global Kurumsal ve Ağ Çözümleri Sağlayıcısı, ülke çapında 300'den fazla çalışanıyla yeni bir ortaklık duyurdu. Aryaka Ağları.

Tarun Raisoni ve Sushil Goyal tarafından 2012 yılında kurulan Rahi, sektörün önde gelen Yönetilen WAN sağlayıcısı olarak bilinen Aryaka Networks'ün önemli stratejik ortaklarından biri olmaya hazırlanıyor.

Günümüzün zorlu zamanlarında, Aryaka ve Rahi Systems arasındaki stratejik işbirliği, kuruluşların tamamen yönetilen bir servis ekibiyle uzak konumlardan bile etkili bir şekilde çalışmasına yardımcı olacaktır. Bu çözüm, çeşitli kullanım durumları için mükemmeldir ve uzun mesafelerde bile hızlı uygulama performansı sağlamak için ağ bant genişliğinin en uygun şekilde kullanılmasını sağlar. Çok ülkeli geniş bir mevcudiyet, müşterilerin sorunsuz küresel ve yerel teslimatlarla hizmet kolaylığından yararlanmalarına yol açar.

Bulut İlk WAN şirketi Aryaka, hizmet olarak WAN'ı kullanmaya çeviklik, basitlik ve harika bir deneyim getiriyor. Aryaka'nın optimize edilmiş küresel ağı ve yenilikçi teknoloji yığını, endüstrinin bir numaralı yönetilen SD-WAN hizmetini sunar ve uygulama performansı için altın standardı belirler. "SmartServices" platformları, küresel düzenleme ve provizyondan yararlanarak bağlantı, uygulama hızlandırma, güvenlik, bulut ağı ve içgörüler sunar. Aryaka'nın müşterileri arasında Fortune 100'deki birçoğu da dahil olmak üzere yüzlerce bölgesel ve küresel şirket bulunmaktadır.

Mario Vecchio, Kıdemli Başkan Yardımcısı (APAC Satışları), Aryaka, "Aryaka'da, Hindistan ve dünya çapındaki müşterilere" Bulut ilk "tam olarak yönetilen SD-WAN ve ağ güvenliği çözümleri sunmak için Rahi Systems ile ortaklık yapmaktan heyecan duyuyoruz. WAN dönüşümü ve güvenliği, Aryaka'nın küresel işinin kritik bileşenleridir. Rahi Systems ile ortaklığımız sayesinde, ortak müşterilerimize son derece öngörülebilir uygulama performansı ve üstün son kullanıcı deneyimi sunmak için küresel olarak optimize edilmiş WAN ağımızla tam olarak yönetilen SD-WAN ve hizmet olarak ağ güvenliği sağlamayı hedefliyoruz ”

Aryaka'nın yönetilen hizmetlere yönelik Bulut İlk yaklaşımı, tüm Aryaka Platformunda "endişesiz" ağ yönetimini destekleyen SmartOptimize, SmartCloud, SmartInsights, SmartSecure, SmartConnect ve SmartManage gibi SmartServices'in bir alt katmanını sunar. Aryaka ayrıca dünya çapındaki kullanıcılar için dinamik IP uygulamaları için SmartCDN ile üstün performans sağlar. Aryaka'nın küresel özel Layer 2 ağından yararlanarak orta mesafeden sıkışık halka açık interneti atlatarak uzaktaki çalışanlara, ortaklara ve mobil kullanıcılara kurumsal düzeyde uygulama sunumu sağlar.

Rahi Systems Genel Müdürü Sushil Goyal, “Hindistan'da Aryaka ile küresel bir bakış açısıyla çalışmaktan çok heyecanlıyız. Bu ortaklığı dünyanın diğer bölgelerine genişletmek için sabırsızlanıyoruz. Rahi, bizimkiyle aynı yolu izleyen bir şirketle çalışmaktan mutlu. "

Rahi hakkında:

Rahi, verimliliği artıran, müşteri hizmetlerini geliştiren ve rekabet avantajları yaratan entegre bir ortam oluşturmak için Ses - Video, Veri Merkezi, BT Altyapısı ve Ağ ve Güvenlik Çözümleri sağlamasıyla benzersiz bir şekilde bilinir. Rahi, değerlendirme, tasarım ve uygulamadan yönetilen hizmetlere, profesyonel hizmetlere, yazılım hizmetlerine ve desteğe kadar teknoloji çözümlerinin tüm yaşam döngüsünü kapsar. Küresel ayak izleri, verimli bir ekip ve güçlü satıcı ilişkileri ile dünyanın her yerinde her türlü teknoloji ihtiyacına hizmet etme yeteneğine sahiptirler.

Küresel Durum - Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Hindistan, Çin, Tayvan, Hong Kong, Japonya, Singapur, İrlanda, Hollanda, Almanya, Türkiye, Birleşik Krallık, Fransa, Filipinler, Malezya, Brezilya, Arjantin, Avustralya, Güney Kore, BAE, Vietnam , Endonezya, güney afrika

Aryaka hakkında:

Bulut İlk WAN şirketi Aryaka, ağ ve güvenlik için hizmet olarak WAN'ı kullanmaya çeviklik, basitlik ve harika bir deneyim getiriyor. Şirket, endüstrinin 1 numaralı yönetilen SD-WAN hizmetini sunarak ve uygulama performansı için altın standardı belirleyerek optimize edilmiş bir küresel ağ ve yenilikçi teknoloji yığını sağlar. Aryaka'nın SmartServices platformu, küresel düzenleme ve provizyondan yararlanan bağlantı, uygulama hızlandırma, güvenlik, bulut ağı ve içgörüler sunar. Şirketin müşterileri arasında, Fortune 100'deki birçoğu da dahil olmak üzere yüzlerce küresel işletme bulunmaktadır.

Daha fazla bilgi, eşlik eden görüntüler veya bir sözcü ile röportaj ayarlamak için lütfen iletişime geçin:

Pallavi Gupte,

[e-posta korumalı],