• Bir dil seçin US CA

Fremont, CA - 01.19.2021: Küresel bir BT sistemleri entegratörü olan Rahi, yenilikçi video konferans sistemleri portföyü özellikle Zoom Video Communications, Inc. ile kullanılmak üzere tasarlanmış Norveçli bir girişim olan Neat ile küresel bir bayi ortaklığının ayrıntılarını açıkladı.

Hareket, küresel olarak BT altyapısı, veri merkezi dönüşümü sağlamasıyla tanınan Rahi'yi görecek. birleşik iletişim, ağ, veri depolama ve güvenlik çözümleri, Neat'in seçkin ortak ağına katılın. Rahi, iki küresel Neat satıcısından biri olacak. Düzgün bayi ortakları bu seviyeye yalnızca davetle katılır ve zorunlu olarak, Zoom ile yoğun bir şekilde çalışmış mevcut Zoom ortaklarından oluşur.

Norveç'in Oslo şehrinde bulunan Neat, özellikle Zoom ile kullanılmak üzere tasarlanmış yenilikçi video cihazları sunar. Neat'ın çözümleri, iş sürekliliğini sağlamak, ofise dönüşü kolaylaştırmak ve hibrit öğrenmeyle gelişmek için video konferansın gücünden yararlanan dünya çapında her büyüklükteki işletmeler, işletmeler ve okullar tarafından kullanılmaktadır. Neat'ın ekibi, onlarca yıldır en tanınmış video iletişim markalarından bazıları için oyunun kurallarını değiştiren yenilikleri şekillendiren sektör titanlarından oluşuyor.

"Neat'ın özel bayi ağına katılmaktan mutluluk duyuyoruz ve teknolojilerini küresel olarak dağıtmayı dört gözle bekliyoruz. Neat, 2020'de dünyayı birbirine bağlı tutan Zoom ile ortak vizyonu sayesinde, son derece basit ve dönüştürücü toplantı odaları sunmak için video teknolojisini yeniden tasarladı. İş ortağı ortamımız, müşterilerimizin başarısını sağlayan dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden bazılarını tehlikeye atan bir platformdur ve biz de Neat'ı aramızda görürüz. " Rahi CEO'su Tarun Raisoni diyor.

Neat, en iyi Zoom Rooms deneyimini sağlamak için Zoom ile ortaklaşa başlatıldı. Ürün portföyü, daha samimi, insani bir bağlantı sağlamak için dijital ve fiziksel toplantı alanları arasındaki çizgileri bulanıklaştırır. Yenilikçi özelliklerle dolu Neat'in sistemleri, üstün ses ve görüntü kalitesi, çevresel izleme gibi gelişmiş özellikler ve kurumsal düzeyde yönetim ve güvenlik sağlarken, toplantı alanlarında video işbirliğinin karmaşıklığını ortadan kaldırır.

“Neat, Zoom müşterileri için dikkate değer deneyimler sunmaya odaklanıyor, bu da günümüzde video işletmelerin 'yeni normal'de başarılı olmalarına yardım etmede giderek daha hayati bir rol oynuyor. Rahi'yi iş ortağı ağımızın bir parçası olarak aramıza davet ediyoruz ve Neat çözümlerini küresel olarak daha fazla dağıtmak ve müşterilerimizin başarısına yardımcı olmak için onlarla işbirliği yapmayı dört gözle bekliyoruz. " Neat CEO'su Simen Teigre söyledi.

Neat ve Rahi birlikte, Kuzey Amerika, Avrupa, Orta Doğu ve Asya Pasifik'teki çeşitli endüstrilerde bir dizi müşteriye hizmet verecek. www.neat.no / www.rahisystems.com

//ERDİ//

Daha fazla bilgi, eşlik eden görüntüler veya bir sözcüyle röportaj ayarlamak için lütfen iletişime geçin:

Bridget O'Dea, EMEA Pazarlama Müdürü Rahi'den, +353873428394 / [e-posta korumalı]