• Bir dil seçin US CA

Los Angeles, ABD, 09 Şubat 2021 - Utelogy Corporation, yönetilen ve profesyonel hizmetler sunan küresel çözüm ortakları ekibine Rahi'yi ekliyor. Rahi'nin Utelogy ekosistemine eklenmesi, BT sistemleri entegratörünün, etkili kurumsal iletişim ve işbirliğini sağlamak için son teknoloji ürünü A / V ekipmanına erişim gerektiren daha geniş bir kuruluş yelpazesine özel çözümler ve hizmetler listesini genişletmesine olanak tanır.

Bu ortak işbirliği, Rahi'nin uzaktan yönetim çözümlerindeki uzmanlığını, bağlı çalışma alanlarını yönetmek, izlemek ve kontrol etmek için Utelogy'nin kurumsal sınıf A / V yazılım platformuyla birleştiriyor. Ortaklık ayrıca, daha düşük maliyetler, daha az kesinti süresi, daha hızlı cihaz bağlantısı, eyleme dönüştürülebilir iş zekasına erişim ve gelişmiş bir kullanıcı deneyimi dahil olmak üzere, kuruluş için toplam A / V sistem verimliliği sağlar.

Rahi, yeni başlayanlardan küresel Fortune 10 şirketlerine, öncelikle teknoloji dikeyinde, ancak sağlık hizmetleri ve perakende sektörlerine genişlemiş her büyüklükteki kuruluş için küresel çözümler sunar. Rahi'nin eksiksiz profesyonel ve yönetilen hizmetleri paketi, müşterilerin başarılı ve verimli olması için veri merkezleri, BT, ağ, kampüs ve işbirliği için ihtiyaç duydukları iş sonuçlarına odaklanmıştır.

Rahi'nin Yönetilen Hizmetlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Aaron Miller, "Çoğu A / V entegratörü henüz uzaktan yönetim araçlarını ve çözümlerini benimsemedi" dedi. “Yönetilen hizmetlerimizin eksiksiz bir tamamlayıcısı ve 24 × 7 ağ operasyonları merkezine (NOC) sahibiz, böylece ortamınız 15 dakika içinde kararlı bir yanıt süresiyle sürekli olarak izleniyor. NOC'umuzda, müşteri bir sorun olduğunu anlamadan önce genellikle hızlı çözüm sağlayabilen eğitimli profesyonellerden oluşan bir personel bulunuyor. "

Utelogy'nin Başkanı ve Kurucu Ortağı Frank Pellkofer, "Rahi ile olan bu stratejik işbirliği, bağlılık ve uzmanlık düzeylerini konferans odası, yönetim kurulu odası ve tüm işbirliği ortamlarına kadar genişletiyor" dedi. "Birlikte çalışarak, işletmelere ölçülebilir ve eyleme geçirilebilir iş zekası ile birlikte gelişmiş sistem performansı ve cihaz kontrolü seviyeleri sağlayabiliriz."

Bridget O'Dea
E: [e-posta korumalı]