• Bir dil seçin US CA

Yatırım, önümüzdeki üç yıl içinde 50 iş yaratacak.

Fremont, CA - 7 Aralık 2020 - Küresel bir BT çözümleri sağlayıcısı olan Rahi, Latin Amerika pazarında 5 milyon dolarlık sermaye yatırımı yaptığını açıkladı. Hareket, Rahi'nin BT, veri merkezi ve kurumsal kampüs altyapısı endüstrilerindeki küresel büyüme stratejisine devam etmesiyle geliyor.

Önümüzdeki iki yıl içinde Rahi, Brezilya, Arjantin, Şili, Kolombiya ve Meksika'daki varlığını geliştirmek için 5 milyon dolar yatırım yapacak ve şirket 50 iş yaratmayı bekliyor. Müşteri Başarı Yöneticileri, Teknik Proje Yöneticileri, Ağ Mühendisleri ve Saha Operasyonları Ekipleri dahil olmak üzere yeni işler için işe alım devam ediyor.

Rahi, dünya çapında 800 lokasyonda 30'den fazla personel istihdam ediyor ve şirket Kurumsal BT, Veri Merkezi, Altyapı, Ağ Oluşturma, İşbirliği ve Güvenlik çözümleri sunuyor. Başka bir küresel konuma yapılan bu stratejik genişleme, Rahi'nin bu yeni pazara doğrudan ve uygun maliyetli bir şekilde verimli BT çözümleri sunmasını sağlar.

Şirket, küresel ayak izini genişletmek ve Latin Amerika'nın pazarın BT altyapısının performansını, ölçeklenebilirliğini ve verimliliğini en üst düzeye çıkaran çözümlere ve hizmetlere olan ihtiyacını karşılamak için Latin Amerika'yı stratejik olarak belirledi. Şirket, bu ülkelere tam yaşam döngüsü teknolojisi çözümleri sağlayan ve bölgede sürekli yatırım yapmayı taahhüt eden ilk BT sistemleri entegratörlerinden biri olacak.

COVID-19 salgınının Latin Amerika pazarındaki güçlü etkisi, dijital dönüşüm ihtiyacını hızlandırdı. BT altyapısının, veri merkezlerinin, işbirliği araçlarının, depolamanın ve güvenlik çözümlerinin devreye alınması, yerel şirketlerin kilitleme aşamalarında operasyonel ve üretken kalması için kilit bir faktör haline geldi.

Rahi CEO'su Tarun Raisoni, “2020'deki küresel salgın nedeniyle işyeri ortamı hızla değişti. Ortaya çıkan eğilimler geçici değil, şirketler hibrit işyeri modellerine geçerken kalıcı olacaklar. Bunun yanı sıra, işletmenin temel BT işlemlerini destekleyen temel altyapılar değişti. Müşterilerimizin başarı öyküleriyle çalışma ve bunları hızlandırmada kanıtlanmış bir geçmişe sahip olduğumuz için bu bölgeye genişleme kararı aldık. "

Rahi, BT altyapı çözümlerini geliştirmek ve Latin Amerika'daki genişlemeye liderlik etmek için deneyimli bir profesyonele görev verdi. Brezilya Operasyon Direktörü Juliana Juliao, "Rahi, yalnızca Küresel Müşterilerimizin hedeflerini ve beklentilerini karşılamakla kalmayıp aynı zamanda Latin Amerika pazarını destekleyerek büyümelerinde destekleyerek bölge genelinde tutarlı proje teslimatları sağlayacak" diyor.

Kuruluşların hızlı ve küresel olarak ölçeklendiği bir zamanda, etkileşim için en az sayıda satıcıya ihtiyaç duyarlar. Rahi'nin ortak ortamı, kendilerini teknolojiyi küresel olarak ilerletmeye ve yükseltmeye kendini adamış tek bir iletişim noktası sunacak şekilde benzersiz bir şekilde konumlandırıyor.

Yönetim ekibine birkaç yeni randevu açıklandı. Juliana Juliao Brezilya Operasyon Direktörü olarak görev yapacak, Mariano Schilling LATAM'daki Rahi için Finans ve Bölgesel Satışlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak Francisco Lafee tarafından yönetilecek.

Rahi'nin küresel ayak izinin Latin Amerika'ya genişlemesi, yakında ses, video ve veri merkezi çözümlerinin yerel pazardaki yeni ve mevcut BT altyapılarına girişini ve sorunsuz entegrasyonunu görecek.

//ERDİ//

Daha fazla bilgi, eşlik eden görüntüler veya bir sözcü ile röportaj ayarlamak için lütfen iletişime geçin

Bridget O'Dea | E-posta: [e-posta korumalı]  Tel: + 353873428394