• Bir dil seçin US CA

Cape Town, Güney Afrika - 26.01.2021: Küresel bir BT çözümleri sağlayıcısı olan Rahi, Afrika Birliği genelinde 5 milyon dolarlık bir sermaye yatırımı açıkladı. Hareket, Rahi'nin BT, veri merkezi ve kurumsal kampüs altyapısı endüstrilerindeki küresel büyüme stratejisine devam etmesiyle geliyor.

Önümüzdeki üç yıl içinde Rahi, Dubai, Güney Afrika, Kenya, Nijerya, Fas ve Mısır'daki varlığını geliştirmek için 5 milyon dolar yatırım yapacak. Şirket, Müşteri Başarı Yöneticileri, Teknik Proje Yöneticileri, Ağ Mühendisleri ve Saha Operasyonları Ekipleri gibi roller dahilinde birçok yeni iş yaratmayı bekliyor.

Dünya genelinde Avrupa, Latin Amerika ve Çin gibi bölgelere devam eden genişlemesinin ardından, bu stratejik genişleme şirketin Orta Doğu ve Afrika'daki varlığını bütünüyle güçlendirecektir. Bu, Rahi'nin bu yeni pazara doğrudan, verimli ve uygun maliyetli bir şekilde yüksek verimli veri altyapısı çözümleri sunmasını sağlayacaktır.

2012 yılında kurulan Rahi, dünyanın en dinamik sistem entegratörlerinden biri olarak itibarını hızla sağlamlaştırdı. Bu hamle, Orta Doğu ve Afrika'daki teknoloji manzarasını sarsacak. Zoom, Nutanix, Palo Alto, Cobalt Iron, Lenovo, Juniper, Netapp, ZPE ve Crestron gibi küresel teknoloji devlerini içeren geniş ortak ortamıyla Rahi, Şu anda yerel olarak mevcut olmayan bölgelerdeki yıkıcı teknoloji.

Orta Doğu ve Afrika, küresel şirketin dünya çapındaki ayak izini daha da genişletme ve bu pazarın mevcut BT altyapısının performansını ve ölçeklenebilirlik verimliliğini en üst düzeye çıkaracak çözümler ve hizmetler için bu konumlardaki artan ihtiyacı karşılama çabalarında stratejik olarak belirlendi.

Pazarı etkileyen devam eden COVID-19 salgınıyla, BT altyapı hizmetleri ve çözümlerine olan talep, yerel şirketlerin ulusal kilitlenme sırasında faaliyetlerini sürdürmesini sağladı ve önemli ölçüde büyüdü. Ek olarak, pandemi, yerel sağlayıcıların bu ihtiyacı karşılayamamasıyla birlikte, bölgedeki daha yüksek kalitede bulut geçişi, yeni teknolojiler ve uygulama süreçlerine duyulan ihtiyaçta hızlı bir artışa neden oldu.

BT altyapısının, veri merkezlerinin, işbirliği araçlarının, depolamanın ve güvenlik çözümlerinin devreye alınması, yerel şirketlerin kilitleme aşamalarında operasyonel ve üretken kalması için kilit bir faktör haline geldi. Rahi'nin kullanacağı teknolojilerden bazıları, yenilikçi bir Ağ Yönetimi şirketi olan ZPE'nin donanım ve yazılımlarını içeriyor. Sistemleri uzak konumlardan basitleştirilmiş yönetime izin verir, böylece teknik olarak yüksek vasıflı personelin fiziksel konumlara seyahat etme ihtiyacını azaltır ve iş sürekliliği sağlar.

Rahi CEO'su Tarun Raisoni, “2020'deki küresel salgın nedeniyle işyeri ortamı hızla değişti. Ortaya çıkan eğilimler geçici değil, şirketler hibrit işyeri modellerine geçerken kalıcı olacaklar. Bunun yanı sıra, işletmenin temel BT işlemlerini destekleyen temel altyapılar değişti. Müşterilerimizin başarı öyküleriyle çalışma ve bunları hızlandırmada kanıtlanmış bir geçmişe sahip olduğumuz için bu bölgeye genişleme kararı aldık. "

Afrika şu anda dünyanın en kalabalık kıtalarından biridir ve genç nüfusu internet kullanımının hızla artmasına neden olmuştur. Hızla büyüyen ulusal BT altyapısı, Rahi'nin bu bölgeye genişleme kararını doğruladı. Şirket, bu ülkelere tam yaşam döngüsü teknolojisi çözümleri sağlayan ve bölgede devam eden yatırımı taahhüt eden ilk BT sistemleri entegratörlerinden biri olacak.

Rahi, genişlemeyi yönetmek için Charl Kinghorn'u görevlendirdi. Charl, son zamanlarda ABD'de Rahi'yi dünya çapında büyütmeye odaklanmış yetenekli bir stratejisttir. Ortadoğu ve Afrika'dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Charl Kinghorn, "Orta Doğu ve Afrika pazarlarının hedef ve beklentilerini karşılamanın yanı sıra Rahi, Rahi'nin teknoloji çözümlerinin yerel pazara ve altyapıya başarılı bir şekilde entegre edilmesini ve uygulanmasını da denetleyecek," diyor .

Kuruluşların hızlı ve küresel olarak ölçeklendiği bir zamanda, en az miktarda tedarikçi etkileşimi gerektirirler. Rahi'nin ortak ortamı, onları küresel olarak teknolojiyi ilerletmeye ve yükseltmeye adanmış tek bir iletişim noktası sunacak şekilde benzersiz bir şekilde konumlandırıyor.

Rahi'nin küresel ayak izinin genişlemesi, yakında veri merkezi çözümlerinin yerel pazardaki yeni ve mevcut BT altyapılarına girişini ve sorunsuz entegrasyonunu görecek.

Rahi SADC (Pty) Ltd'nin genişlemesi ve kuruluşu yeni yerel ortamında sağlam bir şekilde kök saldığında daha fazla bilgi yayınlanacak. Güney Afrika'da türünün ilk örneği olan bu BT altyapı çözümü ve bulut uygulamaları hakkında ayrıntılı haberler ve bilgiler yerel halkın kullanımına sunulmaya devam edecek.

www.rahisystems.com

//ERDİ//

Daha fazla bilgi, eşlik eden görüntüler veya bir sözcü ile röportaj ayarlamak için lütfen iletişime geçin

Bridget O'Dea, [+27 76 497], [e-posta korumalı]