• Bir dil seçin US CA

Rahi APAC, Cradlepoint'in Kurumsal Kablosuz WAN Kabulünü Güçlendirmek için Ortak Programına Katıldı

Singapur – 13.10.2021 – Global BT Altyapısı şirketi Rahi, bugün bir ortaklık duyurdu. Cradlepoint, bulut tabanlı LTE ve 5G kablosuz ağ uç çözümlerinde dünya lideri. Rahi APAC, bir dizi satış, teknik ve iş yeterliliği kriterini karşılayarak Kablosuz WAN iş çözümlerini konumlandırma ve satma konusunda endüstri liderlerini içeren Cradlepoint Ortak Programına katılır.

Bu ortaklık sayesinde Rahi, Cradlepoint'in çevik, güvenli ve güvenilir bağlantıya sahip olmanın iş zorunluluklarını karşılamak için endüstrinin en kapsamlı Kablosuz WAN çözümleri portföyünü sunma çabalarını destekleyecektir.

2012'den beri Rahi, teknolojilerin devam eden evriminden yararlanarak işletmelerin karmaşık zorlukların üstesinden gelmesine izin verdi. Farklı ortak ortamlarından teknolojinin entegrasyonu ve 700 lokasyonda sürekli büyüyen 40 kişilik küresel bir ekip sayesinde,

Duyuru hakkında konuşan, APAC Rahi Stratejik Satış ve İttifaklar Direktörü Bay Sandeep Kalra, “Cradlepoint, Rahi Partner manzarasına benzersiz bir son mil bağlantısı sunuyor. Birlikte, hem yedekleme hem de bağlantının zor olduğu yeşil alan operasyonları açısından uçtan uca kesintisiz bağlantı sunacağız. kullanarak

Peşin altyapı maliyetlerinin önemli olduğu işletmelerde Cradlepoint teknolojisi de bizim için önemli olacak.”

Cradlepoint, NetCloud platformunu yeni 5G modemler ve anten sistemleri için temiz bir kağıt tasarımıyla birleştirerek, işletmeler için kapsamlı 5G çözümleri sunan ilk şirkettir. Kuruluş kısa süre önce, geleneksel performanstan ödün vermeden birincil, yük devretme veya SD-WAN kullanım durumları için işletmelere hızlı, çevik, güvenli ve esnek 5G bağlantısı sağlayan, endüstrinin ilk kurumsal sınıf yönlendiricisini piyasaya sürdü. E3000 Serisi 5G Kurumsal Yönlendirici artık mevcuttur.

Bulut tabanlı 4G ve 5G kablosuz ağ uç çözümlerinde dünya lideri olan Cradlepoint'in NetCloud platformu ve hücresel yönlendiricileri, insanları, yerleri ve her yerde nesneleri birbirine bağlamak için yaygın, güvenli ve yazılım tanımlı bir Kablosuz WAN ucu sunar.

"Yedekleme planı olmayan veya felaket kurtarma planı başarısız olan bir kuruluş gördüğümde, aklıma Cradlepoint gelir. Ağı olmayan bir operasyona başlayan bir işletmeyi düşündüğümde, Cradlepoint'in bir çözümü var," dedi Bay Kalra.

Kablolu WAN bağlantıları artık günümüzün çevik, esnek ve bulut merkezli iş ortamlarının ihtiyaçlarını karşılamıyor. LTE, işletmelerin bir süredir kablosuz ve "kablosuz" çözümlerden yararlanmalarını sağlarken, yeni nesil 5G hizmetlerinin hızı, zekası ve esnekliği, Kablosuz WAN'ın benimsenmesi için bir katalizör haline geliyor.

Cradlepoint APAC İş Ortağı Satış Başkan Yardımcısı John Boladian, “Organizasyon büyüyen Kablosuz WAN bağlantı alanına yatırım yaptığı için Rahi ile ortaklaşa uzun ve başarılı bir geleceği dört gözle bekliyoruz” dedi. "Teknik organizasyonunun derinliği ve büyüklüğü ile çok sayıda APAC ülkesindeki varlığı, iki şirketimizin bu bölgede birlikte büyümesini sağlayacaktır."

Diğer satıcılar ilk 5G ürünlerini piyasaya sürmeye çalışırken, Rahi ve Cradlepoint şimdiden müşterilere 5G'ye giden yolu sağlıyor.

Daha fazla bilgi için adresini ziyaret edin www.rahisystems.com

//ERDİ//

Daha fazla bilgi, eşlik eden görüntüler veya bir sözcü ile röportaj ayarlamak için lütfen iletişime geçin:

Rahi Medya Sorguları

Bridget O'Dea, Rahi, [e-posta korumalı], + 353873428394