Rahi Sistemleri AFCOM Veri Merkezi World Ağ ve BT Yöneticileri, Veri Merkezi Operatörleri için Başlattı FLEXIT Entegre Çözümler

FREMONT, Calif.-Rahi Systems, bir Veri Merkezi ve BT Çözümleri sağlayıcısı, bugün eksiksiz bir modüler Veri Merkezi, Mini Veri Merkezi, OIB (Kutuda Ofis) ve Veri Merkezi Varlık Rafı sunan FlexIT Önceden Tasarlanmış Entegre Çözümlerini piyasaya sürdü. . FlexIT, Satış Mağazaları, Ağ dolapları, Sunucu Odaları ve Veri Merkezleri gibi çeşitli müşteri ortamlarında kullanılmak üzere tasarlanmış uyarlanabilir bir çözüm portföyüdür.

FLEXIT Altyapı içerir:

• Teknoloji Sistemleri için Optimize Uzay
  • Tek Erişim, Kontrol ve Varlık Yönetimi Yazılımı
  • Tozsuz ve Temiz Çevre
  • Gürültü Azaltma, Akıllı Egzoz ve Uyarılar
  • Entegre Soğutma Sistemleri
  • Yedek Güç ve Güç Yönetimi
  • Yangından Korunma Sistemleri
  • Fiziksel Güvenlik ve Uygunluk
  • Açık Ağ Hizmetleri - Kablosuz, Erişim, WAN, Güvenlik Duvarı

FLEXIT dramatik geleneksel inşaat yaklaşımına kıyasla sistem dağıtım hızını artırır karmaşık bilgisayar odaları inşa etmek ihtiyacını ortadan kaldırır. Kolayca yerinde yüklenir ve sistem uyumluluğu, yasal uyumluluk sağlamak için test ve kullanım günden hazır, özel müşteri talepleri için tasarlanmıştır.

“Oluşturma veya entegre bir çözüm edinme seçenekleri arasında değerlendirmeye başladığımızda, FlexIT ürünü, operasyonlarımızı hemen çalışır hale getirmek için muazzam bir değer ve fayda sağladı. Bulutla ölçeklenebilmek sürekli bir zorluktur ve FlexIT çözümü bu sorunu çözmemize yardımcı oldu, ”dedi Cloud Insights CTO'su Amar Singh.

“Büyük veri analitiği çözümlerimiz için FlexIT MDC çözümü, tüm altyapımızı anında çalışır duruma getirmemize yardımcı oldu. Kiana Analytics CEO'su Nader Fathi, Bulut Ekosistemleri ile kendi Altyapımız arasında köprü kurma yeteneği, Opex ve Capex maliyetlerimizi büyük ölçüde azaltmamıza yardımcı oldu "dedi.

FLEXIT da tanınmış sektör liderlerinin teknolojilerin geniş bir yelpazesi müşterileri için en uygun cins çözümün en iyi entegre olmak getiriyor. Soğutma, Depolama, Compute ve Ağ müşterilerin bu çözümde kendi ihtiyacı için doğru ürünü seçme olanağı sağlar Fiziksel Altyapı, Enerji, gelen üreticilerinden çeşitli Rahi Sistemleri ortaklık.

“Müşterilerimize FlexIT Entegre Çözümler sunmaktan heyecan duyuyoruz. Mühendislik ekibimiz, çözümlerin çeşitli mühendislik yönlerini hesaba katan çok kapsamlı bir çözüm tasarladı. Konuşlandırmaya Hazır Programımız, müşterilerin kurulum sürelerini azaltmak için Envanter, Profesyonel Hizmetler ve Mühendislik ekibimizden yararlanmalarına olanak tanıyacak, "

Bu belirli bir çözüm üzerinde daha fazla bilgi için lütfen ziyaret edin:

www.rahisystems.com/flexit

www.rahisystems.com/flexitpartners

Rahi Sistemleri Hakkında:

Rahi Sistemleri, Veri Merkezi Çözümleri sağlayıcısı, Veri Merkezi Çözümleri tam bir paketi sunuyor. Rahi Sistemleri örgütleri sorunsuz gerekli yazılım, donanım ürünleri ve hizmet teklifleri ile dinamik, iyi instrumented ve verimli yönetilen veri merkezine statik veri merkezinden gelişmeye yardımcı olur.

Rahi Sistemleri:
Hailey Park, + 1 510-870-1501
[e-posta korumalı]

Avatar

Rahi Systems Global BT Çözümleri Sağlayıcısıdır. Verimliliği artıran, müşteri hizmetlerini geliştiren ve rekabetçi avantajlar yaratan entegre bir ortam oluşturmak için veri merkezi, BT ve ses / video çözümlerini benzersiz bir şekilde birleştirme yeteneğine sahibiz. Fiziksel altyapı, depolama, bilgi işlem, ağ, güç ve soğutma ve ses / video alanlarında eksiksiz bir ürün paketi sunuyoruz. Ayrıca Rahi, müşterilerine lojistik, teslimat, kurulum ve teknoloji çözümlerinin sürekli desteğinde yardımcı olmak için profesyonel ve yönetilen hizmetler sunmaktadır.

Yoruma kapalı.

Dil seçiniz US CA