Methode Aktif Enerji Çözümleri ile Rahi Sistemleri Partners Li-ion UPS Teknolojisi sunun için

Münhasır anlaşma Rahi müşterileri zirve tüketimi sırasında çektiği gücü yeniden tahsis etme Yetenekli ilk UPS erişim sağlar.

Fremont, California -. Haziran 27, 2016 - Rahi Sistemleri o Methode Aktif Enerji Çözümleri (AES), Metode Elektronik bir bölümü ile özel bir dağıtım anlaşması imzaladı duyurdu, Inc ortaklığı AC6000 Lityum-iyon teslim etmek Rahi yetkisi müşterilerine UPS - hem elektrik kesintileri gelen IT ekipmanı korur ve pik enerji tüketimi dönemlerinde ızgara tamamlayan ilk line-interaktif UPS.

Rahi Systems CEO'su Tarun Raisoni, “Dikkatlice seçilmiş satıcı ortaklarımıza seçtiğimiz bir listeye AES'i eklemekten memnuniyet duyuyoruz” dedi. “Servis sağlayıcımızın ve kurumsal müşterilerinizin kritik öneme sahip gereksinimlerini desteklemek için daha sağlam bir UPS teklifine duyulan ihtiyacı gördük. Çeşitli çözümleri dikkatlice değerlendirdikten sonra, AC6000'in ideal özellik, yetenek ve değer karışımını sağlayan yeşil, çevre dostu bir ürün olduğunu belirledik. ”

AC6000 tam entegre bir batarya idare sistemi (BMS) bir lityum iyon pil ile altı dakika için güç 6000W kadar tedarik etmektedir. patent başvurusu tepe tıraş teknolojisi ile, AC6000 batarya gücünü doğrudan çekerek ve en yüksek güç tüketim sırasında yüke ızgara güç desteklemek için tasarlanmıştır yeniden şarj yüksek tüketim geçtikten sonra. Bu özelliklerin tümü entegre güvenlik ve termal yönetim sistemleri ile kompakt bir 2U form faktörüne doldurulur.

“Güvenilir yedek gücüne sahip olmak çok önemlidir. Methode AC6000 KGK bize 2U'da son derece kompakt bir form faktörü sunarak, altı dakika boyunca tam yük sağlayarak bize bir elektrik kesintisinden kurtulmak için gerekli arızaları yapma olanağı sağladı. Cloud Insights'ın CEO'su Gagan Singh, bakımsız yedi yıllık uzun pil ömrüne ve kullanım ömrünün sonunda çevre dostu geri dönüşüm yöntemine sahip olması sayesinde, bunları POP sitelerimize yerleştirme kararımızı kolaylaştırdık.

“Methode UPS üzerindeki toplam sahip olma maliyeti geleneksel UPS'in toplam sahip olma maliyetinin daha az 50% idi. Bizim şebeke altyapısına bu takma bize bakım maliyetleri çok ortadan kaldırmak ve ürünün daha uzun bir çalışma süresini ve yaşam sağlamak yardımcı oldu”Patrick Zhang, CloudConnect Operasyon Birimi Başkan Yardımcısı.

“Bu sadece iki yıl içinde bir dönüş-on-yatırım teslim, toplam sahip olma maliyetini en aza indirerek geldiğinde Özellikle, AC6000 Lityum-iyon UPS geliştirmek için otomotiv tasarım yıllar kaldıraçlı,” Emilie Stone, Genel Müdürü, Metode söyledi Aktif Enerji Çözümleri. “Pil ömrü ve hızlı şarj yetenekleri kadar yedi yıl ile AC6000 zirve yük zamanlarda ızgara güç beraberlik azaltarak önemli operasyonel tasarruf sağlayabilir. Biz az yer kaplayan, yüksek güç yoğunluğu ve düşük bakım modern web ölçekli ve uzaktan veri merkezleri için ideal hale inanıyoruz.”

Rahi Sistemleri çözümleri ve bugünün veri merkezi maliyetini, performans, ölçeklenebilirlik, yönetilebilirlik ve verimliliğini optimize hizmetleri paketi teslim eder. ihtiyaçları ve servis sağlayıcılar, devlet kurumları ve işletmelerin zorlukların derin anlayışı ile girişimciler tarafından 2012 kurulan şirket bir çözüm-merkezli bir yaklaşım, üstün destek ve müşteri başarı kültürü yoluyla büyüdü. Rahi Hindistan, Hong Kong, Singapur, Çin, Hollanda, Birleşik Krallık, Japonya ve Avustralya'da ofisleri ile, Fremont, California. Yılında kurumsal merkezlere sahiptir.

Aktif Enerji Çözümleri Hakkında

Aktif Enerji Çözümleri (AES), bir Methode Şirketi, lityum-iyon pil sistemleri ve güç elektroniği bir liderdir. 2006 yılında kuruluşundan bu yana, AES tasarlanmış test edilmiş ve veri depolama, telekom ve alternatif enerji müşterileri için akü enerji yoğunluğu, yaşam ve ayak izi büyük bir verim sağlamak için özelleştirilmiş enerji depolama sistemleri çeşitli üretti.

Yoruma kapalı.