• Bir dil seçin US CA

Güncel Web Varlık Veri Merkezi Altyapı, Kurumsal Teknolojiler ve Küresel Lojistik genelinde Yeteneklerindeki Rahi Tam Suite yansıtır

Fremont, California -. Kasım 10, 2016 - Rahi Sistemleri tamamen güncellenmiş bir bakışla, yeni web sitesi kullanıma sunulduğunu bildirmekten ve his ve tüm yeni içerik memnuniyet duyar. Site Rahi Rahi uzmanlığını spotlighting diğer kaynakların zenginliği ile birlikte sunduğu ürün, hizmet ve çözümleri hakkında ayrıntılı bilgi içerir.

Rahi Systems CEO'su ve Kurucu Ortağı Tarun Raisoni, "Hedefimiz müşterilerimize ve ortaklarımıza kullanımı ve gezinmesi kolay, zengin içerikli bir web sitesi sunmaktı" dedi. "Sitenin, ziyaretçilerin ihtiyaç duydukları bilgilere hızlı ve kolay bir şekilde erişmelerine olanak tanıdığına ve isterlerse onları kaynakları daha derinlemesine keşfetmeye davet ettiğine inanıyoruz."

yeni sitenin ana sayfası kısa tanıtım videosunu sahiptir ve vaka çalışmaları ve diğer derinlemesine içeriğe erişim sağlar. uzay, güç, soğutma, hesaplama, ağ ve depolama - - yanı sıra şirketin dağıtım ve beş kıtaya yayılan lojistik yetenekleri Ziyaretçi altı veri merkezi etki alanları arasında Rahi uçtan uca uzmanlık kavrama imkânı verir.

Yeni web sitesi şu anda canlı ve aynı adreste bulunur: www.rahisystems.com. Rahi yeni ürün ve hizmet teklifleri, ortak ilişkiler, olaylar ve diğer bilgilerin haberlerle sıkça sitenizi güncellemek için planlar.

Rahi Sistemleri çözümleri ve bugünün veri merkezi maliyetini, performans, ölçeklenebilirlik, yönetilebilirlik ve verimliliğini optimize hizmetleri paketi teslim eder. ihtiyaçları ve servis sağlayıcılar, devlet kurumları ve işletmelerin zorlukların derin anlayışı ile girişimciler tarafından 2012 kurulan şirket bir çözüm-merkezli bir yaklaşım, üstün destek ve müşteri başarı kültürü yoluyla büyüdü. Rahi Hindistan, Hong Kong, Singapur, Çin, Hollanda, Birleşik Krallık, Japonya ve Avustralya'da ofisleri ile, Fremont, California. Yılında kurumsal merkezlere sahiptir.

[e-posta korumalı]