• Bir dil seçin US CA

• Europe
rahi ve dijital gerçeklik

Küresel Veri Merkezi “Tek Noktadan” Teslimat, Denizaşırı Çinli Şirketleri Güçlendiriyor

Şanghay, Çin – 27 Nisan 2022 – Küresel BT çözümleri sağlayıcısı Rahi ile resmi olarak stratejik ortaklık anlaşmasına varmıştır. Dijital Realty (NYSE: DLR). İki şirket bir mutabakat zaptı (MOU) imzaladı. Entegre kaynakları ve küresel varlığı ile Rahi ve Digital Realty, işlerini yurtdışında genişletmeyi planlayan Çinli işletmeler için tam döngülü bir veri merkezi tek elden çözüm oluşturmak için birlikte çalışacak.

Tek Noktadan Yurtdışı İş Çözümleri

Bilgi teknolojisi hızla geliştikçe, giderek daha fazla sayıda Çinli işletme BT odaklı iş büyümesi elde etti ve denizaşırı pazara odaklanmaya başladı. Denizaşırı işleri devreye alırken, veriler daha yüksek iş rekabet gücü elde etmenin temelidir. Ayrıca, yerel uyumluluk gereksinimlerinin karşılanması, zamanında proje dağıtımı ve teslimatı ve optimize edilmiş operasyon gibi işletmelerin dikkate alması gereken birkaç şey vardır. Dünyanın önde gelen hiper ölçekli veri merkezi sağlayıcısı Digital Realty ile veri merkezi “anahtar teslimi” çözümlerinde endüstri lideri olan Rahi arasındaki işbirliği, işletmelere olanak sağlayacak daha büyük bir sinerji görecek. Taraflar, 30 kıtada yaklaşık 6 ülke ve bölgedeki işletmeleri desteklemek için güçlerini birleştirecek. "Tek elden" çözüm, veri merkezi yer seçimi, beyaz alan oluşturma, ürün tedariği, küresel dağıtım ve lojistik, uygulama, işletme, bakım ve yeniden yerleştirme hizmetlerinden oluşur.

Jady Xu, Digital Realty Greater China'da Satış Müdürü

"Rahi Çin ile bu stratejik ortaklıktan heyecan duyuyoruz." DLR Greater China Satış Müdürü Jady Xu, “Geçtiğimiz birkaç yıl boyunca Avrupa, ABD ve Güneydoğu Asya'daki kurumsal müşterilere hizmet sunan başarılı ve güvenilir bir ortaklık kurduk ve sürdürdük. Rahi Çin ekibiyle daha fazla işbirliği yapmayı, yeteneklerimizi entegre etmeyi ve DLR + Rahi'nin 'tek durak veri merkezi' hizmeti aracılığıyla daha fazla Çinli işletmeyi denizaşırı iş geliştirmeleri için güçlendirmeyi dört gözle bekliyoruz.”

Tek İletişim Noktası, Küresel Teslimat

Küresel genişlemenin başlangıcında işletmeler, dil ve kültür engelleri, vergi ücretleri, uyumluluk gereksinimleri, zaman dilimleri arası işbirliği ve birden çok üçüncü taraf satıcıyla iş yapma gibi birçok zorlukla karşı karşıya kaldı. 2012'den bu yana Rahi, birçok uluslararası kuruluş için ana değer teklifleri olan “Tek İletişim Noktası, Küresel Teslimat” temelinde 3000'den fazla proje teslim etti. Müşterilerin tek iletişim noktası olarak Rahi, tek elden çözüm sağlayarak onları birden fazla satıcıyla uğraşma zahmetinden kurtarır. Rahi'nin Digital Realty ile işbirliği, ABD ve Avrupa'dan Asya Pasifik bölgelerine kadar genişleyerek birden fazla küresel veri merkezi projesini başarıyla teslim etti.

Vivian Qi, Satış Başkan Yardımcısı, Büyük Çin, Rahi

“Hem ekibimiz hem de Digital Realty, işlerini küresel olarak genişletmek isteyen işletmelerin zorluklarını ve ihtiyaçlarını gerçekten anlıyor. İhtiyaçlarının karşılandığından emin olmak için müşterilerimiz ve küresel ekip üyelerimizle yakın iletişim kuruyoruz.” Rahi Greater China'da Satış Başkan Yardımcısı Vivian Qi, “Müşterilerimiz, Rahi'nin küresel standartlaştırılmış projeler sunma yeteneği ile tek iletişim noktası olabileceği gerçeği için bizi tercih ediyor. Bu, onları birden fazla satıcı ve hizmet sağlayıcıyla uğraşmanın karmaşıklığından kurtarır ve bu nedenle, ana işleri için gerçekten önemli olan şeylere odaklanmalarına olanak tanır.

Küresel İşletmenizi “Daha Yeşil” Hale Getirin

BT ekipmanı çalışırken çok fazla ısı üretebilir. Veri merkezi operatörleri için mükemmel soğutma çözümünü bulmak, düşük karbonlu ve çevre dostu bir veri merkezi oluşturmak için önemli bir konudur. Rahi ve Digital Realty, bir veri merkezi yüksek enerji verimliliği çözümü oluşturmak için birlikte işbirliği yapıyor. Bu çözüm, AI, VR/AR, yüksek frekanslı ticaret ve IOT'ler gibi endüstriler için tasarlanmıştır ve ortamlarının soğutma verimliliği, alan kullanımı, esneklik ve ölçeklenebilirlik elde etmesini sağlar.

Boon Kai Ng, Digital Realty APAC Kanallar ve İttifak Direktörü

"Dijital Realty'de, enerji verimli veri merkezi çözümlerini keşfetmek için Rahi ile işbirliğinin temeli olan yenilikçi ve sürdürülebilir bir yaklaşımla dünyayı daha yeşil hale getirmeye adadık." DLR APAC Kanallar ve İttifak Direktörü Said Boon Kai Ng, “Bunu uygulamaya koyduk ve bazı heyecan verici sonuçlar gördük. Ortak müşterilerimize ve çevremize daha fazla fayda ve olumlu etki getirecek yeni nesil enerji verimli çözümleri oluşturmak için Rahi ile işbirliğimizi ilerletmeyi dört gözle bekliyoruz. “

//ERDİ//

----------------------------------------

Digital Realty hakkında

Digital Realty, her büyüklükteki şirket için küresel BT stratejilerine güç vererek, veri yerçekimini ele almak için tasarlanmış kontrollü, bağlantılı ve optimize edilmiş bir ağ mimarisi sunan amaca uygun bir veri merkezi platformuyla dijital işi ölçeklendirmelerini sağlar.

Digital Realty'nin müşterileri arasında bulut ve bilgi teknolojisi hizmetleri, iletişim ve sosyal ağlardan finansal hizmetler, üretim, enerji, sağlık ve tüketici ürünlerine kadar her ölçekten yerel ve uluslararası şirketler bulunmaktadır.

Daha fazla bilgi edinmek için Digital Realty'nin web sitesini ziyaret edin: https://www.digitalrealty.com/

Rahi hakkında

2012 yılında kurulan Rahi, küresel bir BT çözümleri sağlayıcısı, sistem entegratörü ve

çeşitli BT genelinde tam yaşam döngüsü teknolojisi çözümleri sunan katma değerli bayi

disiplinler. 40 ülkede bulunan kuruluşlar, ofisler, operasyonlar, depolar ve entegrasyon merkezleri ile Rahi, IOR hizmetleri, yerel para birimi faturalandırması ve RMA avantajını sunar - işletmelerin herhangi bir bölgesel konumda verimli ve başarılı bir şekilde çalışmasına yardımcı olur. Rahi, başarılı iş sonuçları sunarken müşterilerin iş hedeflerini, BT gereksinimlerini ve operasyonlarını anlamak için küresel erişimini ve derinlemesine analiz hizmetlerini birleştirir.

Daha fazla bilgi edinmek için Rahi China'nın web sitesini ziyaret edin: https://www.rahisystems.com/

Rahi

Rahi Systems, Veri Merkezleri, Bulut Bilişim, Kurumsal Kampüs BT, UC/AV İletişim Sistemleri, Yönetilen Hizmetler ve Küresel Hizmetlerin tasarımı, entegrasyonu ve yerine getirilmesi konusunda uzmanlaşmış bir Küresel BT Çözümleri Sağlayıcısı, SI ve Katma Değerli Bayidir. Rahi'nin 34 ülkede ofisi vardır ve dünya çapında 160'tan fazla ülkede profesyonel ve yönetilen hizmetler sunmaktadır. Küresel ayak izi, verimli ekibi, güçlü satıcı ilişkileri ile, ve Kayıt Hizmetleri İthalatçısı (IoR) olan Rahi, Brezilya, Çin, Hindistan, Türkiye ve diğerleri gibi hizmet verilmesi zor ülkelerde büyük ölçekli projeler inşa etme ve uygulama yeteneğine sahiptir.

Global Presence - Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Hindistan, Çin, Tayvan, Hong Kong, Japonya, Güney Kore, Singapur, Filipinler, Malezya, Tayland, Endonezya, Vietnam, Avustralya, İrlanda, Hollanda, Almanya, Türkiye, Birleşik Krallık, Fransa, BAE , Güney Afrika, Brezilya, Arjantin, Şili, Kolombiya, Meksika