• Bir dil seçin US CA

FREMONT, Kaliforniya - Hızla büyüyen ve yenilikçi bir Veri Merkezi Çözümleri Sağlayıcısı olan Rahi Systems, bugün Paul Weber'in Mühendislik Başkan Yardımcısı rolüne atandığını duyurdu. Mühendislik Başkan Yardımcısı rolünde, Rahi Systems'in Yenilikçi Çözümlerinin sürekli geliştirilmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak. Paul son olarak Yahoo! Veri Merkezi Operasyonları Kıdemli Direktörü olarak görev yaptı. Inc. Yahoo! 'Da Paul, Veri Merkezinin hem tesisleri hem de BT operasyonları yönleriyle en büyük veri merkezlerinden bazılarını tasarlamaktan ve yönetmekten sorumluydu. Paul, sektörde 20 yıldan fazla deneyime sahiptir ve sektördeki en verimli veri merkezlerinden bazılarını yönetme konusunda zengin bilgiye sahiptir.

“Her girişim bugün genel ve özel Cloud ile aynı hizaya bir Veri Merkezi Stratejisi olması gerekir. Rahi Sistemleri maliyet etkin ve verimli veri merkezini sunmak için yeteneği sağlar. Hızlı bir etkin bir şekilde üçüncü parti veya OEM çözümlerini özelleştirmek ve entegre yeteneği Veri Merkezi Operatörleri için önemli olduğunu”Paul Weber söyledi.

“Biz Sanayi Veri Merkezi genişleme ile son üç yılda muazzam bir büyüme oldu. Son altı ay içinde, ekibimiz Verimli Veri Merkezleri 20MWs daha sağlayarak tam ölçekli Veri Merkezi Uygulama uygulamıştır. Paul zengin deneyim ve bilgi bize daha da kritik müşteri sorunlarını çözmek ve müşterilerimiz daha verimli olmasına yardımcı yardımcı olacak”Tarun Raisoni Rahi Sistemlerinde Genel Müdürü söyledi.

Rahi Sistemleri Raf dolapları soğutma, güç dağıtımı ve BT Altyapısı Bant Yönetimi Out kapsayacak Veri Merkezi Fiziksel Altyapı çözümleri geliştirdi. çözümler Depolama, Ağ ve Compute ait Tümleşik altyapıların iyi çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Rahi Sistemleri Bu alandaki başlıca üreticileri ile lider ortağıdır.

Rahi Systems, müşterilerin veri merkezlerini dinamik, iyi donanımlı ve yüksek verimliliğe dönüştürmelerine yardımcı olan bir Küresel Veri Merkezi Çözüm Sağlayıcısıdır. Rahi Systems, Veri Merkezleri ve Mühendislik Laboratuvarları için Hesaplama, Depolama, Ağ ve Fiziksel Altyapı Çözümleri ile eksiksiz bir anahtar teslimi çözüm sunar. Rahi Systems, çeşitli Coğrafi Pazarlarda Dağıtım, Lojistik ve Uygulama Hizmetleri sunmaktadır.

Rahi Sistemleri ABD, Hindistan, Hollanda, Singapur, Japonya, Hong Kong, Çin ve Latin Amerika'da ofisleri ile global müşterilerine hizmet vermektedir. Rahi Sistemleri 2012 kuruldu ve Silikon Vadisi merkezli.

Halkla ilişkiler:
Rahi Sistemleri A.Ş.