Rahi, Müşterilere ve Ortaklara Sertifikalı Eğitim Programı Sunuyor

Sertifikalı Veri Merkezi Tasarım Programı, Veri Merkezi Tesislerinin Tasarım, İnşaat ve İşletimi için En İyi Uygulamaları Öğretir.

Fremont, Kaliforniya - Nisan 10, 2019 - Rahi Systems, müşterileri ve satıcıları seçmek için üç günlük Sertifikalı Veri Merkezi Tasarımı (CDCD) programı sunmak için CNet Eğitim ile ortaklık kurdu. Rahi, ABD, Avrupa ve Asya'daki yerlerde 2019 boyunca sekiz seans sunuyor.

Bu eşsiz program CNet'in beş günlük CDCD kursunu odaklanmış üç günlük bir seansta yoğunlaştırıyor. Mevcut veri merkezi tesislerinin günlük yönetimine katılan ya da yeni tesislerin tasarımında en iyi uygulamaları daha iyi anlamak isteyen kişiler için tasarlanmıştır. Programı başarıyla tamamlayan katılımcılar CDCD gösterimini meslek unvanlarında kullanabilirler.

Rahi Systems Satış Satış Müdürü Bill Muczko, “Müşterilerimizin çoğu enerji verimliliğini artırmak ve günümüzün iş taleplerini karşılamak için veri merkezlerini optimize etmek istiyor” dedi. “CNet'in programı elektriksel dağıtım, soğutma, kablolama ve fiziksel altyapının diğer unsurları açısından bu gereksinimleri doğrudan ele alıyor. Gerçek dünyadan bir örnek, katılımcılara iş karar verme sürecinin yanı sıra proje başlatma, kapsam belirleme, uygulama ve devreye alma konularında rehberlik eder. Bu çerçevenin anlaşılması, müşterilerin doğru soruları sormalarına ve veri merkezi girişimlerini gerçekleştirmede Rahi'nin uzmanlarıyla daha yakın ortaklıklar kurmasına yardımcı olacak. ”

CNet Eğitim Başkanı ve CEO'su Andrew Stevens, “Rahi Sistemlerine ve ortaklarına Sertifikalı Veri Merkezi Tasarımı (CDCD) teknik eğitim programını sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Hizmet kalitesini ve rekabet avantajını artıracak sürekli mesleki gelişimin önemini fark eden şirketleri görmek harika. ”

İlk oturum, elektrikli ve dijital bina altyapı sağlayıcısı Legrand ile ortaklaşa Kaliforniya, Fremont'ta Mart 5-7. Müşterilere değerli bir fayda sağlamanın yanı sıra, program, satıcılara müşterilerin iş gereksinimlerini ve veri merkezi sıkıntılarını tanımlama fırsatı verir.

Legrand Kanal Satış Başkan Yardımcısı Mike Johnston, “CDCD programını ekibimizin üyelerine ve karşılıklı müşterilere sunmak için Rahi ile ortaklık kurmaktan gurur duyuyoruz” dedi. “Bu eğitim, müşterilerin en son uygulamalarla güncel kalmasına yardımcı oluyor ve veri merkezi ortamlarının tasarımını ve geliştirmelerini hızlandırıyor.”

Program hakkında daha fazla bilgi ve tüm eğitim planını görmek için lütfen bizi ziyaret edin: Rahi Sistemleri CDCD Programı.

Rahi Systems, günümüzün entegre ortamının maliyetini, performansını, ölçeklenebilirliğini, yönetilebilirliğini ve verimliliğini optimize eden bir çözüm ve hizmet paketi sunar. 2012'te servis sağlayıcıların, devlet kurumlarının ve işletmelerin ihtiyaç ve zorluklarını derinlemesine anlayan girişimciler tarafından kurulan şirket, çözüm odaklı bir yaklaşım, üstün destek ve müşteri başarısı kültürü ile büyümüştür. Rahi'nin ABD, Hindistan, Hong Kong, Singapur, Çin, Türkiye, İrlanda, Hollanda, İngiltere, Japonya ve Avustralya'da ofisleri bulunan Fremont, Kaliforniya'da şirket merkezi bulunmaktadır.

Alison Lolis
Pazarlama Müdür Yardımcısı