• Bir dil seçin US CA

APAC veri merkezleri, EkkoSoft Critical'in sürekli olarak% 30 veri merkezi soğutma enerjisi tasarrufu ve 12 ayın altında yatırım getirisi elde etme becerisinden yararlanacak

1 Nisan 2021 - RahiAkıllı Veri Merkezleri için özenle seçilmiş bir çözüm paketine sahip küresel bir BT çözümleri sağlayıcısı, İngiltere merkezli EkkoSense. Anlaşmaya göre Rahi, EkkoSense'in yenilikçi yazılım odaklı veri merkezi optimizasyon çözümlerini APAC bölgesindeki müşterilere sunacak.

Ortaklık, EkkoSense'in benzersiz EkkoSoft® Kritik İ & D Rahi'nin kapsamlı küresel veri merkezi modernizasyon portföyüne optimizasyon ve kapasite yönetimi platformu eklendi. Rahi, kritik alan, güç, soğutma ve altyapı optimizasyonunu desteklemek için veri merkezi ve BT hizmetleri sunar. EkkoSoft Critical, ortalama% 30'luk ortalama veri merkezi soğutma enerji tasarrufunu ve bir yıldan daha kısa sürede ROI'yi ortaya çıkarma kabiliyetiyle, Rahi'nin müşterileri için daha fazla performans optimizasyonu faydasının kilidini açmasını sağlayacak.

EkkoSoft Kritik, özellikle operasyon personelinin kullanması ve anlaması kolay olacak şekilde tasarlanmış, veri merkezleri için güçlü bir izleme, 3B görselleştirme ve analitik platformudur. Parçalı gerçek zamanlı verileri toplayarak, hava akışı yönetimi iyileştirmelerini görselleştirmelerine, karmaşıkları yönetmelerine yardımcı olur. kapasite kararlar verin ve soğutma performansındaki endişe verici eğilimleri hızla vurgulayın. Bu, veri merkezi termal riskini etkili bir şekilde ortadan kaldırır ve% 100 raf düzeyinde ASHRAE termal uyumluluk sağlar.

Bruce MooreRahi APAC Genel Müdürü şunları söyledi: “Rahi ekibinde, müşterilerimizin veri merkezi performanslarını optimize etmelerine yardımcı olmaya kararlıyız ve modernizasyon portföyümüze yalnızca müşterilerimiz için değeri ve operasyonel tasarrufları açıkça gösterdiklerinde çözümler ekleriz. EkkoSense'in EkkoSoft Kritik çözümü, yazılım odaklı optimizasyon performansı için tamamen yeni alanlar açar. Halihazırda ölçülebilir faydalar sağlayan kanıtlanmış uluslararası dağıtımlarla, yazılımı, seçili Veri Merkezi çözümlerimiz için önemli bir ek ve güçlü bir farklılaştırıcı olarak benimsiyoruz. APAC pazarında EkkoSense ile müşteri mutluluğu sunmayı dört gözle bekliyoruz. ”

Dekan BoyleCEO ve EkkoSense kurucu ortağı şunları ekledi: “EkkoSoft Kritik çözümümüz, veri merkezi soğutma enerjisinden tasarruf etmek, termal riski azaltmak ve kapasiteyi serbest bırakmak için şimdiden güçlü bir itibar kazandı. Bu faydaların Rahi'nin müşterileri için değerli olacağını biliyoruz. Bununla birlikte, EkkoSoft Critical'in çevresel ayak izlerini ve karbonu nasıl iyileştireceklerine dair net bir görünürlük sağlama becerisinin ve daha ileri altyapı yatırım kararları için kanıta dayalı öneriler sunma becerisinin giderek daha önemli hale geleceğine de ikna olduk. Rahi, EkkoSense için harika bir dağıtım ortağı ve küresel EkkoSense ekosistemimize önemli bir katkı. "

Daha fazla bilgi için bkz: www.rahisystems.com