• Bir dil seçin US CA

Fremont, Kaliforniya - 22 Haziran 2017 - Rahi Systems, bugün veri merkezlerinin optimizasyonunda lider bir uzman olan Daxten ile Türkiye pazarında ServerLIFT ürün yelpazesinin tamamını yeniden satmak için bir ortak anlaşması yaptığını duyurdu. Bu kaldırıcılar, sunucuların ve ağır BT bileşenlerinin kabinlere kurulumunu basitleştirir ve BT personelinin BT ekipmanını veri merkezi içinde kendi başlarına taşımasını mümkün kılar.

Rahi Systems Türkiye Satış Müdürü Timucin Yıldırım, "Daxten ile Türkiye pazarında ortak olmanın heyecanlıyız" dedi. "Çözüm portföyümüze ServerLIFT ürün grubunun eklenmesiyle, veri merkezi uzmanlarına günlük çalışmalarını önemli ölçüde kolaylaştıracak ve sağlığını korumak için güçlü bir araç sağlayabiliyoruz."

Genel olarak, ağır ve hacimli IT bileşenlerini veri merkezi çevresinde taşımak ve üst düzey raflara ağır BT ekipmanı yüklemek yalnızca fiziki olarak vergilendirilmekle kalmaz, aynı zamanda veri merkezi personelinin sağlığı ve güvenliğinde büyük riskler de oluşturur Hassas ve değerli BT ekipmanına zarar verme potansiyelini ortadan kaldırır. Bu zorluklar bugünün veri merkezlerinin dinamik olarak büyüdüğü ve bu nedenle BT donanımının daha sık değiştirilmesi, takviyesi, yeniden yerleştirilmesi ve yeniden yapılandırılması gereği ile daha da artmaktadır. ServerLIFT ürün yelpazesi bu soruna bir çözüm getirmektedir. Modele bağlı olarak, bunlar, 453 kg'a kadar olan ekipmanı, maksimum hassasiyetle maksimum 2.66 metre yüksekliğine kaldırma ve taşıma kapasitesine sahiptir.

"Veri merkezi uzmanlarının bu gibi riskli ve geri çalışılan işi yapmalarını ve artan talepleri karşılamanın tek yolu, güvenli ve kullanımı kolay bir nakliye ve kaldırma çözümü kullanmaktır. ServerLIFT çözümleri bu görevler için özel olarak tasarlandı, "dedi Daxten Genel Müdürü Çad Rislov. "Rahi Systems'in şu anda bu veri merkezini önemli ve tüm ilgili avantaj ve avantajlarını Türkiye'deki müşterilerine sunmasından dolayı çok mutluyuz. Şirket, ServerLIFT müşterilerine proje planlama, lojistik, uygulama ve satış sonrası hizmetler için hedefli destek vermek için en iyi uygulama teknikleriyle önemli tecrübeye sahip. "

ServerLIFT, platform yükselticileri (ekipmanı 3 metreye kadar kaldırır) gibi isteğe bağlı eklenti aksesuarlarına, ambalaj ve taşıma kutularından yükleri dikey olarak kaldırmak için kaldırma uzantılarına ve bu zorlu J-slot sunucusuyla sunucu kurulumlarına yardımcı olmak için eğilebilir bir platform aksesuarına sahiptir. raylar. Tüm ürünler Türkiye'de hemen yürürlükte olmak üzere Rahi Systems'den temin edilebilir. Daha fazla bilgi için lütfen +90 850 205 numaralı telefondan Rahi Systems ile iletişime geçiniz. [e-posta korumalı] veya ziyaret www.rahisystems.com.

Rahi Sistemleri çözümleri ve bugünün veri merkezi maliyetini, performans, ölçeklenebilirlik, yönetilebilirlik ve verimliliğini optimize hizmetleri paketi teslim eder. ihtiyaçları ve servis sağlayıcılar, devlet kurumları ve işletmelerin zorlukların derin bir anlayış ile girişimciler tarafından 2012 kurulan şirket bir çözüm-merkezli bir yaklaşım, üstün destek ve müşteri başarı kültürü yoluyla büyüdü. Rahi Hindistan, Hong Kong, Singapur, Çin, Japonya, İrlanda, Türkiye, Hollanda, İngiltere ve Avustralya'da ofisleri ile, Fremont, California. Yılında kurumsal merkezlere sahiptir.

Daxten Firma Profili

Daxten, veri merkezi içindeki enerji verimliliğini artırmanın ön saflarında yer almaktadır. Şirket, veri merkezinin kaynak verimliliğini ve güvenilirliğini artıran keskin soğutma optimizasyonu (CoolControl), güç dağıtımı ve izleme çözümleri sunmaktadır. Daxten'in merkezi Londra ve Berlin'de. Daha fazla bilgi için lütfen ziyaret edin. www.daxten.com/uk/ or www.daxten.com/de/.

[e-posta korumalı]