Rahi Systems ve Daxten, Ağır Yükleri Kolaylıkla Artırmak için Veri Merkezi Görevlilerini Etkinleştirir

Fremont, Kaliforniya - Haziran 22, 2017 - Rahi Systems, veri merkezlerinin optimizasyonu konusunda önde gelen bir uzman olan Daxten ile Türkiye pazarındaki ServerLIFT ürün yelpazesini yeniden satmak için bir anlaşma imzaladı. Bu kaldırıcılar, sunucuların ve ağır BT bileşenlerinin dolaplara kurulumunu basitleştirir ve BT personelinin BT ekipmanlarını veri merkezi içinde kendi başlarına taşımasını mümkün kılar.

Rahi Systems Türkiye Satış Müdürü Timucin Yıldırım, "Daxten ile Türkiye pazarında ortak olmanın heyecanlıyız" dedi. "Çözüm portföyümüze ServerLIFT ürün grubunun eklenmesiyle, veri merkezi uzmanlarına günlük çalışmalarını önemli ölçüde kolaylaştıracak ve sağlığını korumak için güçlü bir araç sağlayabiliyoruz."

Genel olarak, ağır ve hacimli IT bileşenlerini veri merkezi çevresinde taşımak ve üst düzey raflara ağır BT ekipmanı yüklemek yalnızca fiziki olarak vergilendirilmekle kalmaz, aynı zamanda veri merkezi personelinin sağlığı ve güvenliğinde büyük riskler de oluşturur Hassas ve değerli BT ekipmanına zarar verme potansiyelini ortadan kaldırır. Bu zorluklar bugünün veri merkezlerinin dinamik olarak büyüdüğü ve bu nedenle BT donanımının daha sık değiştirilmesi, takviyesi, yeniden yerleştirilmesi ve yeniden yapılandırılması gereği ile daha da artmaktadır. ServerLIFT ürün yelpazesi bu soruna bir çözüm getirmektedir. Modele bağlı olarak, bunlar, 453 kg'a kadar olan ekipmanı, maksimum hassasiyetle maksimum 2.66 metre yüksekliğine kaldırma ve taşıma kapasitesine sahiptir.

"Veri merkezi uzmanlarının bu gibi riskli ve geri çalışılan işi yapmalarını ve artan talepleri karşılamanın tek yolu, güvenli ve kullanımı kolay bir nakliye ve kaldırma çözümü kullanmaktır. ServerLIFT çözümleri bu görevler için özel olarak tasarlandı, "dedi Daxten Genel Müdürü Çad Rislov. "Rahi Systems'in şu anda bu veri merkezini önemli ve tüm ilgili avantaj ve avantajlarını Türkiye'deki müşterilerine sunmasından dolayı çok mutluyuz. Şirket, ServerLIFT müşterilerine proje planlama, lojistik, uygulama ve satış sonrası hizmetler için hedefli destek vermek için en iyi uygulama teknikleriyle önemli tecrübeye sahip. "

ServerLIFT, platform yükselticileri (3m'ye kadar olan ekipmanlar kaldırılır) gibi isteğe bağlı ilave aksesuarlara, paketleme ve taşıma kutularından dikey olarak yük kaldırmaya yönelik kaldırma uzantılarına ve bu zor J-slot sunucusuyla sunucu kurulumlarına yardımcı olacak bir eğimli platform aksesuarına sahiptir. raylar. Tüm ürünler Türkiye'de anında Rahi Sistemleri'nden temin edilebilir. Daha fazla bilgi için + 90 850 205 15 90 [Email protected] veya ziyaret www.rahisystems.com.

Rahi Sistemleri çözümleri ve bugünün veri merkezi maliyetini, performans, ölçeklenebilirlik, yönetilebilirlik ve verimliliğini optimize hizmetleri paketi teslim eder. ihtiyaçları ve servis sağlayıcılar, devlet kurumları ve işletmelerin zorlukların derin bir anlayış ile girişimciler tarafından 2012 kurulan şirket bir çözüm-merkezli bir yaklaşım, üstün destek ve müşteri başarı kültürü yoluyla büyüdü. Rahi Hindistan, Hong Kong, Singapur, Çin, Japonya, İrlanda, Türkiye, Hollanda, İngiltere ve Avustralya'da ofisleri ile, Fremont, California. Yılında kurumsal merkezlere sahiptir.

Daxten Firma Profili

Daxten, veri merkezi içindeki enerji verimliliğini artırmanın ön saflarında yer almaktadır. Şirket, veri merkezinin kaynak verimliliğini ve güvenilirliğini artıran keskin soğutma optimizasyonu (CoolControl), güç dağıtımı ve izleme çözümleri sunmaktadır. Daxten'in merkezi Londra ve Berlin'de. Daha fazla bilgi için lütfen ziyaret edin. www.daxten.com/uk/ or www.daxten.com/de/.

Yorum bırak