Rahi Systems Veri Merkezi 'Pod' Çözümü Sunuyor

Entegre Sıralı Soğutma Sistemi ile FlexIT Pod, Verimi En Üst Düzeye Çıkarır

Fremont, Kaliforniya - Ağustos 28, 2017 - Rahi Systems tanıttı FlexIT Pod, veri merkezi altyapısını oluşturmak için gerekli tüm bileşenleri içeren bağımsız bir birimdir. Çözümün benzersiz bir 900-milimetre soğutulmuş su satır içi soğutucu (IRC), küçük bir alan içinde maksimum soğutma verimi sunar.

Geleneksel bir veri merkezi soğutma tasarımında, bir CRAC (bilgisayar odası iklimlendirme) ünitesi tesis boyunca soğuk havayı dağıtır. Bununla birlikte veri merkezi yoğunlukları arttıkça, CRAC üniteleri enerji maliyetlerini arttırmakta ve IT ekipmanını yeterince soğutmayabilmektedir. Tamamen kapalı FlexIT POD'lar IRC ünitenin içindeki cihaza soğuk havayı odaklar ve doğru çalışma sıcaklığı sağlar.

"900-milimetre IRC soğutulmuş suyun sıcaklığına bağlı olarak 100kW'lık veri merkezi yükünü soğutma kapasitesine sahip "dedi., Rahi Sistemler. "Piyasadaki tek 900-milimetre birimimiz farkındayız. Aynı soğutma kapasitesini elde etmek için birden fazla küçük birimi bir araya getirebilirsiniz, ancak ek mekanik bağlantılara ve soğutulmuş su hatlarına ihtiyaç duyarsınız; kaçak veya bozulma olasılığı bulunan daha fazla sisteminiz var demektir. 900-milimetre IRC doğru verimlilik ve basitlik dengesi sunuyor. "

Rahi üreticileri her biri FlexIT Pod müşterinin özelliklerine. Çözüm, BT ekipmanına soğuk hava akışını optimize etmek için bir koridor-tutma sistemi içerir ve çeşitli boyutlarda rafları ve / veya dolapları içerir. Bileşenler kolay yerinde montaj için müşterinin veri merkezine teslim edilir.

" FlexIT Pod Rahi Systems Güç ve Soğutma Müdürü Ken Kiernan, yüksek verimli veri merkezi altyapısını hızlı ve kolay bir şekilde uygulamak, maliyetleri düşürmek, çevikliği artırmak ve BT girişimlerinin zaman kazanmasını hızlandırmak için mümkün olmasını sağlıyor "dedi. "Ayrıca, laboratuar ortamları ve optimize edilmiş soğutmalı bağımsız bir veri merkezi ortamına ihtiyaç duyduğunuz diğer durumlar için de harika."

Rahi'nin FlexIT ürün serisi FLEXIT Mini Veri Merkezi, FLEXIT Modüler Veri Merkezi, FlexIT OIB (Office-in-a-Box) Raf ve FLEXIT Serisi R Sunucusu. Tüm FlexIT ürünleri, hızlı kurulum ve operasyonel verimlilik sağlamak için önceden tasarlanmış ve entegre edilmiştir.

Rahi Sistemleri çözümleri ve bugünün veri merkezi maliyetini, performans, ölçeklenebilirlik, yönetilebilirlik ve verimliliğini optimize hizmetleri paketi teslim eder. ihtiyaçları ve servis sağlayıcılar, devlet kurumları ve işletmelerin zorlukların derin bir anlayış ile girişimciler tarafından 2012 kurulan şirket bir çözüm-merkezli bir yaklaşım, üstün destek ve müşteri başarı kültürü yoluyla büyüdü. Rahi Hindistan, Hong Kong, Singapur, Çin, Japonya, İrlanda, Türkiye, Hollanda, İngiltere ve Avustralya'da ofisleri ile, Fremont, California. Yılında kurumsal merkezlere sahiptir.

Yorum bırak