Rahi Systems, Avrupa'daki Veri Merkezi Çözüm Kurulumlarının ana hatları ile ortak oldu

Fremont, Calif. - 3 Haziran 2019 - Rahi Systems, Frankfurt, Almanya ve Amsterdam, Hollanda'da bulunan 'Alman mühendisliği' tesislerine sahip Avrupalı ​​bir veri merkezi sahibi / operatörü olan maincubes ile ortaklığını bugün duyurdu.

Ortaklık anlaşması kapsamında Rahi Systems, ana merkezlerin Frankfurt, Almanya (FRA01) ve Amsterdam Schiphol-Rijk, Hollanda (AMS01) 'deki ortak yerleşim tesislerinde veri merkezi altyapısı çözümü kurulumları sağlayacak. Bu çözümler, ihtiyaca göre oluşturulmuş altyapı tasarımı ve kurulumu sunarak bulut hizmeti sağlayıcılarına (CSP'ler), içerik sağlayıcılara ve kurumsal şirketlere hitap edecek. Maincubes, Amsterdam'da yakın zamanda tamamlanan iki özel toptan veri merkezi paketinin (1.7MW ve 1.3MW) potansiyel müşterilere anahtar teslimi çözümler sunmasını sağlayabilecek.

Rahi Systems Avrupa Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Marcus Doran, “Rahi Systems ve maincubes gerçekten tamamlayıcı hizmetler sunuyor” dedi. “Maincubes, Amsterdam AMS01 veri merkezlerinde toplam 3MW kapasitesine sahip iki veri merkezi paketi sunmaktadır. Rahi'nin Amsterdam ofisi ana boruların 23.5km içinde elverişli bir konumdadır, bu yere uçtan uca veri merkezi ve laboratuar kurulumları için ideal olan bu iki büyük veri merkezi takımını kolaylıkla servis edebilir ve destekleyebiliriz. ”

Alman inşaat şirketi Zech Group'un bir parçası olan maincubes, ilk ortak yerleşim veri merkezini Ekim 2017'de Almanya'nın Frankfurt am Main kentinde kurdu. Maincubes, veri merkezi altyapısının 'Alman mühendisliği' olduğunu iddia ediyor, bu da şirketin istemediği anlamına geliyor veri merkezi altyapısı ile ilgili her türlü riski alır. Bu nedenle, yüksek yedeklilik, kullanılabilirlik ve güvenlik, şirketin en öncelikli listesindedir. Maincubes kısa süre önce, mühendislik çabalarının Frankfurt'ta DAX listesinde yer alan iki ortak yerleşim müşterisinin kaydolmasıyla sonuçlandığını duyurdu. Maincubes'in ikinci Avrupa veri merkezi, Hollanda'daki Amsterdam Schiphol-Rijk, Eylül 2018'de açıldı.

“Maincubes, Alman olarak ele aldığımız bir yaklaşım olan sağlam ve riskten kaçınan veri merkezi altyapısını dağıtmaya odaklanıyor. Tesislerimiz Alman mühendisliğine göre, ”diyor maincubes Direktörü Joris te Lintelo. “Aynı, girdiğimiz ortaklıklar için de geçerli. Rahi Systems, 2012'te kurulduğundan beri, şirket, veri merkezi hizmetleri için birçok mutlu müşterisiyle kanıtlanmış iz kayıtları oluşturmayı başardı. Büyüme hızı aynı zamanda hayal gücüne de hitap ediyor. Rahi Sistemlerinin yönetimi, müşterileri kurumsal sınıf veri merkezi çözümleriyle destekleme konusunda 'katı mühendislik' vizyonumuzu paylaştığı için bugün açıklanan işbirliği anlaşmasından çok memnunuz. ”

Rahi Systems, günümüzün entegre ortamının maliyetini, performansını, ölçeklenebilirliğini, yönetilebilirliğini ve verimliliğini optimize eden bir çözüm ve hizmet paketi sunar. 2012'te servis sağlayıcıların, devlet kurumlarının ve işletmelerin ihtiyaç ve zorluklarını derinlemesine anlayan girişimciler tarafından kurulan şirket, çözüm odaklı bir yaklaşım, üstün destek ve müşteri başarısı kültürü ile büyümüştür. Rahi'nin ABD, Hindistan, Hong Kong, Singapur, Çin, Türkiye, İrlanda, Hollanda, İngiltere, Japonya ve Avustralya'da ofisleri bulunan Fremont, Kaliforniya'da şirket merkezi bulunmaktadır.

Maincubes hakkında

Alman inşaat şirketi Zech Group’un bir parçası olan ve merkezi Frankfurt am Main’de bulunan maincubes, Avrupa’da büyük ölçekli, yedekli olarak tasarlanmış ve yüksek güvenlikli veri merkezlerinin piyasaya sürülmesini planlamıştır. Şu anki lokasyonları arasında Frankfurt, Almanya ve Hollanda'nın Amsterdam Schiphol-Rijk kenti bulunuyor. maincubes Frankfurt (FRA01), DAEŞ'in listelenen iki şirketini kaydettikten sonra hızlı bir şekilde doluyor. FRA01 hala boş alanlara sahip. Yeni açılan Amsterdam Schiphol-Rijk tesisleri (AMS01) hala iki özel toptan veri merkezi takımı (1.7MW ve 1.3MW) içeren boş alana sahip.

Maincubes hakkında daha fazla bilgi edinmek için şu adresi ziyaret edin: https://www.maincubes.com/en/

Alison Lolis
Pazarlama Müdür Yardımcısı