Rahi Systems, Laboratuvarı Hizmet Çözümü Olarak Teslim Etmek İçin Spirent ile İşbirliği Yapıyor

Rahi'nin veri merkezi ve ağ oluşturma uzmanları, müşterilerin Spirent'in Velocity platformunu tamamen kullanan laboratuvar ortamları oluşturmasına yardımcı oluyor.

Fremont, Kaliforniya - Kasım 14, 2019 - Rahi Systems bugün Spirent ile işbirliği yaptığını ve ağ ekipmanlarının geliştiricileri ve test uzmanları için bir Hizmet çözümü olarak bir Laboratuvar sunmak için ortak olduğunu açıkladı. Çözüm kaldıraçları Hizmet Olarak Spirent'in Hız Laboratuvarı daha yönetilebilir ve düşük maliyetli laboratuvar ortamları oluşturmak için Rahi'nin tasarım, uygulama ve entegrasyon uzmanlığıyla bir araya getirilmiş bir platform.

Laboratuar ve test edilmiş kaynaklara talep üzerine erişim, kuruluşların ürünleri daha hızlı pazarlamasını ve destek sorunlarını hızlı bir şekilde çözmelerini sağlar. Velocity platformu, fiziksel, sanal ve hibrit test yataklarının sıralamasını otomatikleştiren ve üretkenliği artıran, yapılandırmaların doğruluğunu sağlayan ve test kapsamını ve yeniden kullanımını en üst düzeye çıkaran düzenleme araçlarına sahiptir. Hız, ayrıca geliştiricilere ve test yapanlara etkileşimli iş akışları sağlar ve sürekli test sağlamak için mevcut otomasyon ve DevOps araç zincirleriyle entegre olabilir.

Laboratuvar yöneticileri, CapEx, mühendislik ve güç ve soğutma maliyetlerini düşürürken kaynak kullanımını en üst düzeye çıkarmak için gereken araçları elde eder. Sezgisel kontrol panelleri, kaynak yöneticilerinin kullanılabilirliğini sağlayarak laboratuvar yöneticilerinin kullanıcı gereksinimlerini karşılayan kaynakları hızlı bir şekilde bulmasını ve ayırmasını sağlar. Sıfır dokunuşlu, self servis testleri kullanıcı memnuniyetini arttırır.

“Rahi'nin veri merkezi ve ağ tasarımı, dağıtımı ve yönetimi konusundaki deneyimi, büyük ölçekli laboratuar operasyonlarını birleştirmek ya da birlikte konumlandırmak isteyen müşterilerimiz için ideal bir eşleşme,” dedi. Genel Müdür, Otomasyon Platformu Teknolojileri, Spirent. “Rahi'nin Spirent'in Velocity LaaS çözümü ile birleştirdiği uzman yeteneği, pahalı, çok işlevli ağ laboratuvarlarını çevik, self servis bir bulut deneyimine dönüştürmek için benzersiz, tam hizmet işletimi sağlıyor.”

Spirent ortaklığı Rahi için doğal bir seçimdir. Rahi ekibi, dünya çapındaki kuruluşların laboratuar ortamları oluşturmalarına, geliştirme ve test olanaklarını pekiştirmelerine ve kaynak yönetimi zorluklarını ele almak için Hıztan yararlanmaya yardımcı oldu.

“Bir Hizmet Olarak Spirent'in Laboratuvarı çözümü, zaman alan ve hataya açık manuel süreçleri ortadan kaldırıyor, laboratuvar kaynaklarına küresel erişilebilirliği sağlıyor ve laboratuvar yöneticilerinin kaynak talebini daha iyi tahmin etmesine yardımcı oluyor” dedi. Bill Muczko, Satış Genel Müdür Yardımcısı, Rahi Systems. “Ekibimiz, kuruluşların Velocity platformundan tam olarak yararlanan, yönetimi kolay ve verimli bir laboratuvar ortamı yaratmalarına yardımcı olarak önemli bir değer katıyor.”

Rahi Sistemleri Günümüzün entegre ortamının maliyetini, performansını, ölçeklenebilirliğini, yönetilebilirliğini ve verimliliğini optimize eden bir dizi çözüm ve hizmet sunar. 2012'te servis sağlayıcıların, devlet kurumlarının ve işletmelerin ihtiyaç ve zorluklarını derinlemesine anlayan girişimciler tarafından kurulan şirket, çözüm odaklı bir yaklaşım, üstün destek ve müşteri başarısı kültürü ile büyümüştür. Rahi'nin ABD, Hindistan, Hong Kong, Singapur, Çin, Hollanda, İngiltere, Japonya ve Avustralya'da ofisleri bulunan Fremont, Kaliforniya'da şirket merkezi bulunmaktadır.

Alison Lolis
Pazarlama Müdür Yardımcısı