Rahi Systems, Ulaştırma İçin Samsung Akıllı Tabela Ödülünü Aldı

InfoComm 2018, Las Vegas, Haziran 13, 2018 - Rahi Systems, profesyonel görsel-işitsel ve bilgi iletişim endüstrileri için yıllık bir etkinlik olan Las Vegas'taki InfoComm 2018'te Samsung Akıllı Tabela Ödülü ile onurlandırıldı.

Yılın Taşımacılık Kuruluşu, yenilikçi dijital tabela donanımını, karmaşık sistemleri ve ortaklar arasındaki işbirliğini başarılı bir şekilde kullanarak iş hayatında güçlü ve kapsamlı bir ulaşım çözümü sunmak için bir iş sorununu çözmeye yardımcı olan bir projeyi onurlandırmaktadır. Rahi Systems, Samsung'un yanı sıra kurumsal ürünleri, perakende satış mağazalarından müşteriye birçok farklı yere ürünleri dağıtmak için işbirliği yaptı. Bu proje sayesinde Rahi Systems, ürünlerin dağıtımından teknik sorunların giderilmesine yardımcı olacak şekilde sürekli destek sağladı. Müşterinin imkansızı mümkün kılmak için bilinen bir yolu var - Rahi Sistemlerinde herkesin büyüklüğe ulaşma yolunda desteklemesi inanılmaz bir fırsattı.

Samsung Electronics America Satış Direktörü Greg Taylor, “Samsung Akıllı Tabela Ödülleri programı, bayilerimizin görsel teşhir endüstrisine yaptığı önemli katkıları kutluyor” dedi. “Kazananlar en yüksek büyüme oranına sahip ortakları belirleyerek ve aynı zamanda Samsung Akıllı Tabela çözümlerini yaratıcı bir şekilde çeşitli kilit sektörlere yerleştiren seçkinler belirleyerek seçilmiştir. Bu hak eden şirketleri tanımaktan heyecan duyuyoruz. ”

“Rahi Sistemlerinde ana hedefimiz, şirketlerin hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmaktır. Bunu yapabilseydik, o zaman nihai başarıya ulaştık ”diyor Rahi Systems CEO'su Tarun Raisoni. “Ekibimiz, bunun müşterimiz için başarılı bir sonuç verdiğini ve bu ödülü kazanmanın bir şirket olarak bizim için büyük bir başarı olduğunu garantilemek için zaman ve çaba harcadı.”

Samsung, kesintisiz video duvarlardan ve ince piksel alanlı LED'den, diğerlerinin yanı sıra, ulaşım, perakende satış, konaklama ve kurumsal ortamlar için tasarlanmış, açık ve etkileşimli ekranlara kadar çok çeşitli akıllı tabela çözümleri sunmaktadır. Samsung akıllı tabela çözümleri hakkında daha fazla bilgi için, lütfen ziyaret edin www.samsung.com/us/business/products/displays/.

Rahi Sistemleri, IT ve A / V uzmanlığının eşsiz bir kombinasyonunu sunan Global Sistem Entegratörüdür. Rahi'nin iş anlayışı, müşterilerin hedeflerini bir teknoloji ve iş stratejisinden yürütmelerine yardımcı olmaktır. 2012'te hizmet sağlayıcıların, hükümet kurumlarının ve işletmelerin ihtiyaçlarını ve zorluklarını derinden anlayan girişimciler tarafından kurulan şirket, çözüm odaklı bir yaklaşım, üstün destek ve müşteri başarısı kültürü ile büyümüştür. Rahi'nin şirket merkezi Fremont, Kaliforniya'da, Hindistan, Hong Kong, Singapur, Çin, Japonya, İrlanda, Türkiye, Hollanda, Birleşik Krallık ve Avustralya'da ofisleri bulunmaktadır.

Samsung Electronics America, Inc.
Merkezi Samsung Electronics America, Inc. (SEA) olan Ridgefield Park, NJ, tüketici elektroniği, mobil cihazlar ve kurumsal çözümlerde tanınmış bir yenilikçi liderdir. Samsung Electronics Co., Ltd.'nin yüzde yüz iştiraki olan SEA, günümüz teknolojisinin sınırlarının ötesine geçiyor ve ev aletleri, ev eğlencesi, İnternet, Nesnelerin İnterneti, mobil bilgi işlem, akıllı telefonlar, sanal gerçeklik alanlarında tüketicilere ve kuruluşlara bir ürün portföyü sunuyor. mobil ödeme, 360 derece VR video, müşteri desteği ve daha fazlası ile ilgili önde gelen içerik ve hizmetler sunmanın yanı sıra, kablosuz altyapı ve giyilebilir cihazlar. Samsung, ABD'deki akıllı telefonlar ve HDTV'lerde ve Amerika'nın en hızlı büyüyen ev aletleri markalarından bir öncü şirkettir. Samsung hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.samsung.com adresini ziyaret edin. En yeni Samsung haberleri için lütfen news.samsung.com/us adresini ziyaret edin ve @SamsungNewsUS adresini takip edin.

Alison Lolis
Pazarlama Müdür Yardımcısı