• Bir dil seçin US CA

Fremont, Kaliforniya - 20 Aralık 2017 - Rahi Systems bugün, veri merkezlerinde ve ortak yerleşim tesislerinde altyapının yönetimi ve optimizasyonuna odaklanan bir yazılım şirketi olan Nlyte Software ile ortaklığını duyurdu.

Avrupa merkezli Rahi Systems ekibi, Avrupa Nlyte İş Ortağı Ağı'nın bir parçası olarak teknik ve ticari akreditasyona kavuşmuştur. Rahi System'in yetenekli veri merkezi uzmanları Nlyte Software'in markasının bir uzantısı olarak hareket edecekler. Rahi System'in misyonu, veri merkezlerine dahil olmak için en iyi teknolojiyi benimseyerek müşterilerini daha başarılı hale getirmektir. Nlyte Software ile Rahi Systems portföyüne kanıtlanmış bir kurumsal veri merkezi altyapı yönetimi çözümü (DCIM) ekliyor.

Rahi Systems'in müşterileri, Nlyte Software'in çözümünü kullanarak, bilinçli kararlara dayanarak gelecekteki büyümelerini daha verimli bir şekilde planlayabilecekler. Bu müşteriler, heterojen ve karmaşık BT sitelerine sahip olma eğilimindedir ve işleriyle ölçeklenebilen eksiksiz bir çözüme ihtiyaç duymaktadır.

Tüm Rahi Systems'in çözümleri aynı temel ilkelere dayanıyor: azami kullanılabilirlik, gelişmiş güvenlik, artan verimlilik ve en düşük maliyet. Uzmanları, müşterilerin karşılaştığı zorlukları bilen ve veri merkezlerinin Nlyte Software gibi bir çözüm dağıtarak daha verimli hale gelebileceğini bilen endüstri uzmanlarıdır.

Rahi Systems Europe Satış ve Genel Müdür Yardımcısı Marcus Doran şöyle açıkladı: “Veri merkezi pazarı gerçek bir değişim geçiriyor. Yöneticiler karmaşıklık, maliyet ve gereken hızda ölçeklenememe gibi zorluklarla mücadele ediyor. Altyapı varlıklarını optimize etmek için DCIM'i benimsemeyenler, daha verimli ve etkili ortak yerleşim tesisleri ve özel veri merkezleri yaratan daha hızlı operatörleri yakalamak zorunda kalıyor. Nlyte'nin çözümleri ve hizmetleri, veri merkezi çözümleri için altyapı yönetimi portföyümüzü tamamlıyor. "

EMEA'nın Satış Müdürü Nlyte Software'in Moshe Benjo, "Nlyte, veri merkezi yöneticilerine altyapı varlıklarını analiz etme ve optimize etme araçları sunuyor. Veri merkezinde faaliyet gösteren varlıkların işleyişinin doğru bir şekilde anlaşılması, yatırımların büyümesiyle birlikte yayılmanın ne hale gelebileceğinin kontrolünü ele geçirmenin ilk adımıdır. Rahi Systems, bu eğilimi tersine çevirmek için veri merkezi operasyonlarında derin uzmanlığa sahiptir. "

Rahi Systems, günümüz veri merkezinin maliyetini, performansını, ölçeklenebilirliğini, yönetilebilirliğini ve verimliliğini optimize eden bir dizi çözüm ve hizmet sunmaktadır. 2012'te girişimciler tarafından hizmet sağlayıcıların, devlet kurumlarının ve işletmelerin ihtiyaçlarını ve zorluklarını derin bir anlayışla kuran şirket, çözüm odaklı bir yaklaşım, seçkin bir destek ve müşteri başarısı kültürü yoluyla büyümüştür. Rahi, şirket merkezini Hindistan, Hong Kong, Singapur, Çin, Japonya, İrlanda, Türkiye, Hollanda, Birleşik Krallık ve Avustralya'da ofisleri bulunan Calif. Fremont'da bulunuyor.

Nlyte Hakkinda

2004'de kurulan Nlyte Software, endüstri lideri veri merkezi altyapısı yönetimi olarak bilinir (DCIM) çözüm sağlayıcı. Nlyte'nin DCIM'i, tüm "dock'tan ayrıştırmaya" yaşam döngüsü boyunca tüm veri merkezi süreçlerini destekleyen eşsiz işlevsellik sağlar. % 98 müşteri tutma oranıyla Nlyte'ın DCIM çözümü, dünyanın en büyük ve en gelişmiş veri merkezlerinin birçoğunun yanı sıra birçok küçük ve orta ölçekli kuruluş tarafından kullanılmaktadır. Müşteriler, Nlyte DCIM çözümünü hızlı bir şekilde devreye alabilir ve tüm veri merkezi süreçlerinde düşük maliyetlerin ve artan verimliliğin keyfini hemen çıkarmaya başlayabilir. Daha fazla bilgi için ziyaret edin www.nlyte.com ya da takip edin @nlyte Twitter.

Pazarlama Müdür Yardımcısı
[e-posta korumalı]